Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] znam-cie.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Mateusz_Mr
Znam-Cie.pl – Sprawdź skąd się znacie to projekt internetowy mający na celu zacieśniać relacje ze świata rzeczywistego w internecie. Serwis umożliwia sprawdzenie skąd znamy daną osobę, informuje czy i gdzie spotkamy naszych znajomych jutro. Sugeruje również kogo możemy znać. Zacieśnianie realizacji miedzy użytkownikami odbywa się m.in. w lokalizacjach do których są przypisani, miejscach które odwiedzają. Dzięki temu możemy dowiedzieć się np. kto chodzi do naszego ulubionego pubu, szkoły czy też pracy oraz kogo mijamy na co dzień. Możemy dyskutować i wymieniać się poglądami z osobami które spotykamy w rzeczywistości.

To krótki opis serwisu smile.gif
Zapraszam do rejestracji i oceny.
Dopiero po rejestracji poznacie walory serwisu.

Mateusz
phpion
Cytat(Mateusz_Mr @ 30.08.2010, 10:30:49 ) *
Zapraszam do rejestracji i oceny.
Dopiero po rejestracji poznacie walory serwisu.

Jeśli prosisz o ocenę to wypadałoby utworzyć konto testowe. Jeśli chcesz pozyskać użytkowników - udaj się w inne miejsce, reklama nie jest tu mile widziana.

PS: Wizualnie bardzo ładnie.
Mateusz_Mr
Nie przychodze tu pozyskiwać użytkowników tylko prosze was o ocene. Nie da się przetestować np funkcji znamy się za pomocą jednego konta. Poza tym jaką tu moge reklame uzyskać? Bez przesady.
thek
Mateusz... Widać, że na pozycjonowaniu to się akurat raczej nie znasz, skoro uważasz, że serwis o wysokim PR nie przyniesie nikomu userów winksmiley.jpg
Mateusz_Mr
W każdym razie nie przychodze tu po reklame smile.gif Dlaczego na wszystkich forach jest zawsze tak ze czlowiek cos napisze a inni zaczynaja mu cos wytykac? zamiast pomoc?
lessi
Ja mogę korzystać za darmo, ale chyba nie będę kożystał.
wookieb
"Kożystaj" - ja pier....

Wizualnie ładnie - choć najwyższych lotów to to nie jest smile.gif
Tak jak kolega wspomniał: Brak konta testowego. Gdyby była integracja z kontami google bądź facebook, byłoby o wiele ciekawiej.
Projekt ocenimy za jakiś czas jak nabierze wiatru.

Wchodząc na stronę nie do końca wiem o co chodzi. Tych "tagów" nad mapką jakoś nie mogę odznaczyć i nawet pogmerając po niej nadal nie wiem o co chodzi smile.gif
Dopiero w pomocy wyczytam mniej więcej o co chodzi ale pamiętaj, że na przyciągnięcie użytkowników masz parę sekund.

Podoba mi się wasza modyfikacja obsługi mapki. Działa bardzo fajnie, bez zarzutów.
Niestety na tym kompie nie mam czcionki "Calibri". Czy ktoś mógłby ją przetestować i powiedzieć jak wygląda na stronie? (fajny byłby screen)
Nie przechodzi walidacji http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ine&group=0

Ogólna ocena to solidne 8/10 za dobry layout, realizację
Mateusz_Mr
Ort już poprawiony to błąd desinera za co przepraszam smile.gif niestety mało zaglądalismy na głowną realizując projekt.
Spawnm
gadu-gadu chyba miało/ma podobną stronę.
Jeśli ma to być portal społecznościowy to powinieneś dać cieplejsze barwy.
btw. co to za get python na dole strony? Chyba nie zrobiłeś strony w tym czymś i nie przyleciałeś do nas po ocenę ?! tongue.gif
Mateusz_Mr
To zaszłość która zostanie zmieniona soon smile.gif strona jest w php smile.gif
gigzorr
gratuluje pomyślu , no no , dzisiaj na forum juz 2 fajne strony , a raczej oryginalne pomysly , strona bardzo ladna wizualnie , a co do rejestrowania to podaj jakies passy, oraz zmien link na klikalny bo denerwuje ctrl +ctrl + v smile.gif
SHiP
Istnieje od dawna zwidzenia.pl jest też coś takiego jak bliziutko.pl więc pomysł nie jest jakoś super oryginalny. Denerwuje mnie, że jeśli podam błędy e-mail w przypomnieniu i później chcę go poprawić to się nie da. Pole się czysci po kliknięciu. Jak kliknę poza inputem to znowu pokazuje się mój niepoprawny e-mail. Dziwnie to działa.

Ogólnie nie testuję ponieważ nie ma konta testowego. Swojego e-maila nigdzie nie podam
Mateusz_Mr
Jasne tylko że serwis sam pokazuje skad sie znacie:

Konto testowe
login: tester
email: mrawski+tester@gmail.com
haslo: testtest
Ramzaa
Wszystko ładnie, fajnie, ale sam pomysł lekko beznadziejny, bo po co komu kolejny portal społecznościowy.
darophp
Cytat(thek @ 30.08.2010, 10:49:09 ) *
Mateusz... Widać, że na pozycjonowaniu to się akurat raczej nie znasz, skoro uważasz, że serwis o wysokim PR nie przyniesie nikomu userów winksmiley.jpg

PR nie ma tu nic do rzeczy, tym bardziej, że chcą go wycofać. Postawiłem ok. 5msc. swoją stronę domena z 2 kwietnia PG 1 a użytkowników ok. 70 dziennie smile.gif

Co do strony, ładna, ale mi przy 1400x900 wyjeżdża po za ekran.

EDIT(thek): Ma. Powiązanie z kilkoma konkretnymi stronami są o wiele więcej warte niż z kilkadziesiąt słabych. To forum ma 5, czyli jedno z najwyższych możliwych dostępnych do uzyskania normalnym pozycjonowaniem w google. Wyższe google ustawia tylko swoim projektom ręcznie i może się zdarzyć, że jakieś ich usługi mają nawet 8.
wookieb
Cytat(Ramzaa @ 30.08.2010, 19:41:31 ) *
Wszystko ładnie, fajnie, ale sam pomysł lekko beznadziejny, bo po co komu kolejny portal społecznościowy.

A po co nam kolejny użytkownik na literę R? Jezu to są pomysły które zawsze mogą się wybić. Wydaje się, że są niepotrzebne a czasem przeobrażają się w wielkie "portale". Chociażby facebook
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.