Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Layout] Anime ( opinie, sugestie )
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
krystian1991x
Witam postanowiłem zrobić layout o tematyce anime i wszystkiemu co z tym związane niestety to mój pierwszy layout więc wyczesanych efektów nie zrobiłem smile.gif Mimo wszystko nie czuje się zadowolony z efektów tongue.gif Proszę o jakieś sugestie oraz oceny tego co aktualnie jest już zrobione smile.gif
devnul
Cytat
Mimo wszystko nie czuje się zadowolony z efektów
i słusznie - jest cienko
Cytat
Witam postanowiłem zrobić layout o tematyce anime i wszystkiemu co z tym związane
co tu w samym layu poza topem jest związane z anime?
Cytat
Proszę o jakieś sugestie(...)
zacznij od nowa ale najpierw popatrz sobie na jakieś naprawde fajne layouty (google -> fajne layouty)
Cytat
(...)oraz oceny tego co aktualnie jest już zrobione
0.5/10
thomson89
Top, mógłby zostać ale środek zdecydowanie do poprawy.
krystian1991x
następny gniot haha.gif
devnul
zmiana koloru to nie jest poprawa, a tym bardziej nie jest to zaczęcie od początku. Wywal wszystko co masz i zacznij od zera..
krystian1991x
taki układ mnie interesuje tongue.gif teraz tylko testuje różne opcje efektów ale raczej odpalę sobie jakiś tutek porządny i może zrobię coś prostego jak to i jednocześnie efektywnego smile.gif
devnul
1) efektywny i efektowny
2) nie chodzi o układ a o to że ta grafika jest zwyczajnie brzydka
gigzorr
dla mnie uklad drugi juz lepszy ale taki jakis za dlugi , brakuje mi stopki , chociazby napisy all rights reserved itp , i wiecej tresci shoutboxa uzupelnij , zeby bylo wiecej tekstu.
ps. w tym drugim layu u góry na szarym tam mozna logowanie wsadzic jak w pierwszym masz i ilosc zarejestrowanych.
pps. napis wiecej moglby byc podkreslony , albo troszke inny kolor.
thomson89
Popróbuj:
- bez czarnych ramek
- bez gradientów
- innymi czcionkami
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.