Witam.
Na stronie firmy kurierskiej GLS (http://www.gls-group.eu/276-I-PORTAL-WEB/content/GLS/PL01/PL/5004_gls_poland_track_and_trace.htm) znajduje się formularz, który po wpisaniu kodu przesyłki zwraca dane dotyczące jej przewozu. Chodzi mi o to, aby na swojej stronie zamieścić taki sam formularz, w który można by było wpisać kod przesyłki i który pobierałby wyniki ze strony GLSu i wyświetlał je u mnie (tak, aby nie trzeba było wchodzić na ich stronę, tylko sprawdzić przesyłkę po jej kodzie bezpośrednio na mojej stronie)...
Czy ktoś wie jak takie coś zrobić?
Wicepsik
3.10.2010, 11:54:48
Bardzo dziękuję. A czy mógłbyś mi powiedzieć coś więcej na ten temat? Nakierować jak tego użyć w tym konkretnym przypadku? Bo przyznam szczerze, że niestety, jeśli o CURL chodzi to jestem całkowicie zielony...
lukaskolista
3.10.2010, 18:15:36
zamiast cURL proponuje uzycie file_get_contents()
Bardzo przepraszam za zamieszanie. Temat już nieaktualny. Dostałem od pewnej osoby gotowy skrypt w technologii AJAX... Nie mniej jednak bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi. W przyszłości na pewno mi się to przyda. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam serdecznie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.