Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena sklepu internetowego z kosmetykami
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Zapachy w sieci
Witam,

wiele dobrego słyszałem o tym forum. Bardzo proszę o ocenę designu sklepu z kosmetykami dla kobiet i mężczyzn. Oferta będzie dość skromna, stąd bardzo uproszczone menu. Co o tym sądzicie?

PawelC
Ten szablon był robiony, dłużej niż 10 minut? Swoją drogą, jest zbyt ubogi, napisy w menu słabo widoczne, dorzuć więcej bajerków, żeby strona wyglądała, na bardziej żywą.
Zapachy w sieci
Stronę robi ktoś dla nas. Co powinien zmienić? Co mam przekazać?
PawelC
Szczerze, gdybym komuś zlecił zrobienie szablonu, i by mi coś takiego przedstawił, to od razu zmieniłbym grafika. Dużo ładniejszy szablon, mogę zrobić w max 2-3h, a weź pod uwagę, że nie jestem grafikiem smile.gif

Ten szablon, cały do wymiany, ponieważ patrząc na niego, przypominają mi się strony, jakieś 5 lat wstecz. Wygląda on, jak robiony na szybko, choć pewnie i w 10minut, idzie coś lepszego zrobić.
Grand93
Co powinienneś powinieneś przekazać: Dziękujemy za trud, ale Twoja praca nie spełnia naszych nawet podstawowych oczekiwań. Mam nadzieję, że Twoje kolejne prace będą bardziej przypadały nam i naszym klientom do gustu. Jeszcze raz dziękuję za współpracę.

Co powinien poprawić grafik - wszystko - Czy TO jest sklep questionmark.gif

Swego czasu na tym forum lub innym była bardzo ładna strona drogerii ( wg. mnie )
http://www.kosmetic.pl/

Nie jest to bynajmniej kryptoreklama biggrin.gif

BTW. Z tym odczekiwaniem to są jakieś jaja - czekam, czekam, a tu bam post zdublowany smile.gif
Zapachy w sieci
Grafik przygotował nowy projekt:

Zmiana grafika, niestety, nie wchodzi w grę. Sklep będzie miał ubogą ofertę tylko kilku producentów stąd oszczędne menu i brak podziału na tysiąc różnych kategorii.
Grand93
Naprawdę macie taki niski budżet ?

Logo cudowne, szukajka się wyróżnia - czy ona jest najważniejsza ? - stonować ją - tło w niej zrobić różowsze smile.gif
Napis zestAwy - po co w nim 2 kolory ?
reszta ok smile.gif
Sett
Zadaj sobie pytanie: czy kupiłbyś coś na takiej stronie?
W tej branży liczy się profesjonalizm a wygląd to podstawa. 90% ludzi jest wzrokowcami a pozostałe 10 to informatycy.
Pozdrawiam
tr@k
A gdzie formularz logowania dla stałych klientów? Gdzie informacje o sposobie i koszcie dostawy? Gdzie dodaj do koszyka? Gdzie koszyk? Gdzie informacje o sprzedawcy (dane teleadresowe)?
Lethys
Te szablony wyglądają jak zwykłe ulotki.

Zmień grafika smile.gif
skowron-line
steve wonder zapłakał jak to zobaczył. Koszmar zmień grafika albo pokaż mu podobne szablony sklepów internetowych.
Damiankossek
Wydaje mi się że nie chodzi tutaj o kasę tylko grafik pewnie po rodzinie albo ktoś bliski winksmiley.jpg No wg. mnie profesjonalizmu to tutaj za bardzo nie ma ... Ale skoro nie można zmienić grafika to chyba musi tak zostać winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.