Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [aplikacja] WellBot - wirtualny doradca
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
jakub.drag
Witam, chciałbym, abyście ocenili mój projekt WellBot. Jest to internetowy Bot, z którym można pogadać. Teraz wg mnie, jest całkiem nie źle, wiele mnie jeszcze poprawek czeka ;-) Daję linka do zawsze najaktualniejszej wersji:
http://qubus.ojcow-grodzisko.pl/testy/WellBot/
Nie działa jeszcze funkcja pomocy, ale wszystko inne już jest ok. Jakub (bo tak go nazwałem) może odpowiadać na wiele pytań, związanych ze wszystkim. Teraz jestem w trakcie budowy bazy danych z jego tożsamością. Planuję, aby dane które bedą dotyczyć witryn na których będzie pracował, będą w innej bazie. Miłego testowania. Aha, i proszę o zamieszczanie w swoich opiniach, pytań na które nie odpowiedziałexclamation.gif!!

BŁĘDY NAPRAWIONE
JESZCZE RAZ PROSZE O ZGŁASZANIE PYTAŃ NA KTÓRE NIE ODPOWIEDZIAŁ
Lion_87
ja: Która godzina?
On: Raczej tak!

Teksty wychodzą nieraz poza ramkę.
jakub.drag
ok, dzięki, ramki już naprawione, a co do pytania, to za chwile, proszę o dalsze opinie
Pawel_W
nie wiem do czego to ma służyć, uprzejmie się przywitałem, to mnie nie zrozumiał, tak samo nie chciał powiedzieć ile to jest 2+2...

o dupę rozbić takiego bota tongue.gif
frytek92
Mi odpowiedział na 2 pytania : Hej, Ile masz lat ?

A zadałem mu pytań mnóstwo więc ocena 2/10
lessi
Jak masz na imię
-Raczej tak
-Nie jestem pewien.
-Być może.
-Nie wiem, może tak może nie ;-)
To jak on ma w końcu na imię

Gdzie mieszkasz
-Mieszkam w sieci Internet, na bierzącej witrynie.

Piszę się bieżącej

Jak narazie lipa. Gdy się wpiszesz "Gdzie mieszkasz" a jak wpiszesz "Gdzie mieszkasz?" to nie rozumie.
jakub.drag
dzięki, ale mówiłem wam, żeby pisać na jakie pytania nie odpowiedział. Kilka klików i już by na nie odpowiadał. i prosze nie wpisywać polskich znaków, pytajników, wykrzykników i kropek.
Lion_87
-> Czemu sobie nie zapisujesz pytań i odpowiedzi?
-> to On czy Ona? Może rozróżniaj a jak nie to niech będzie tylko animacja męzczyzny.
-> no tą godzinę to już by mógł wyświetlić tongue.gif bo chyba nie problem a odpowiedz "zobacz sobie na zegarek" jest <ble>
-> odpowiedzi takie na "odwal się" tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.