Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki kupić sprzęt
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
elwierka
Witajcie. Muszę wymienić sprzęt na mocniejszy niż mam, bo mi MySQL i Apache strasznie zamulają kompa. Bardzo mi się podoba sony vaio no i chyba jest cąłkiem niezły, ale znalazłam też asusa. Pewnie polecicie mi ten drugi, ale chętnie posłucham wskazówek, na co zwrócić szczególną uwagę, żeby komputer szybko chodził pod PHP5, apache i mysql. Mój obecny laptop jest bardzo obciążony przy włączonym Apacheu. Reakcja na zdarzenia jest znacznie opóźniona. Chcę coś, co będzie sprawnie i dobrze współpracowało z mysql i apachem. Proszę o wskazówki....a może jakiś wirtualny linux albo cos innego.....
elektrrrus
Przede wszystkim podaj jaki masz sprzęt w obecnym laptopie. Rozumiem że jest maszynka wykorzystywana do pracy? Jeśli tak to wielkiego sprzętu do tego nie trzeba, może wystarczy od śmiecić system? Do tego naprawdę nie trzeba mocnego sprzętu...A co do kupna, to moim zdaniem do pracy nadają się tylko laptopy z matowym ekranem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.