Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] www.stalker.li.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Kobi
Chciałbym żebyście ocenili tą stronkę:
www.stalker.li.pl
Podpowiedzcie ewentualnie co zmienić, a co dodać smile.gif.
cyngiel
ladna stronka moze troszke za dlugo sie laduje nic oryginalnego ale ladne :]
invx
mi sie zupelnie nie podoba, wyglada jak nie z tego wieku
Bakus
kiepska... poza tym czemu te ankiety jakoś tak na środku? zrób 3 kolumny, a nie cztery...
mr_therion
Aktualnosci, forum i czat wcisniete w srodek dziwacznie wygladają... (może to bym jakoś zmienił)
Stronka jak wiele innych ,taka sobie, niczym orginalnym sie nie wyroznia...
chociaż nie jest toatlnie do bani :-)
Paul
moim zdaniem troche brakuje
Kod
cursor:pointer;

w menu....
Seth
Strona "Wzorowana" na oficjalnej stron gry ( http://www.stalker-game.com/index_eng.html ) jedyne co sie zmienilo to top i rozplanowanie tabel.
Wszystkie elementy graficzne tabel - ich obwodki, tlo itp - pochodza z oficjalnej strony.
scanner
Cytat
Przykro nam, ale Twój dostęp do tej witryny został zablokowany!!!
Na jakiej podstawie?
Domagam się wyjaśnienia i publicznych przeprosin tongue.gif
Kobi
Tylko grafika w sumie pochodzi z fankita z oficjalnej strony, ale musiałem bo sam w grafice dobry aż taki to ja nie jestem, ale z loga jestem dumny.

Sam nie wiem dlaczego. Mam raptem zablokowane 3 czy 4 ip i to tych którzy zaleźli mi za skóre smile.gif. Podaj swój IP to sprawdze smile.gif, jeśli chcesz oczywiście.

ZA TRUDNOSCI PRZEPRASZAMY tongue.gif.
scanner
moje IP: 192.168.0.104
PMadej
dla mnie osobiscie troche za waska ... i do tego podwojny blok forum ... kiepsko to wyglada
sondy na samej gorze troche nie pasuja i to "input radio" bez zadnego stylu...
Kobi
To ja już nie wiem nie mam tam wpisanego takiego IP sad.gif.

Cytat
i do tego podwojny blok forum

O co chodzi bo nie jestem w temacie tongue.gif smile.gif.
PMadej
prawa kolumna blok forum
srodkowa kolumna po prawej blok forum

po jakiego grzyba nie mam pojecia
Kobi
Już wiem o co Ci chodzi myślałem że piszesz o forum a nie o stronie.
BO to tylko się wyświetla w newsach smile.gif, a w reszcie tego nie ma więc to dodałem żeby się badziej żucało w oczy.
Dabroz
Cytat
moje IP: 192.168.0.104

Czy to nie jest przypadkiem IP w Intranecie? :wink:
-=Saint=-
Zdaje ci się smile.gif Nie jest złe, aczkolwiek tematyka mnie średnio interesuje. Fakt, grafiki są ściągnięte ale nie wprost. Moim zdaniem całkiem nieźle wyszło menu. Top raczej średni, Ogólnie 6/10.
Martita117
Cool Logo :)Mino tego ,że stronka jest ciemna przytulnie jest smile.gif (przyjajmniej jak dla mnie tongue.gif)Mam tylko jedno pytanie dlaczego nie ma stopki questionmark.gif <na dole>?Dobre wykonianie.Wysypało sie FORUM :|Ładny LAY smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.