Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Grafika do gry via www
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kebes88
Witam!
Poszukuję grafika do gry przegladarkowej. Grafik ma dobrze radzić sobie z wykonywaniem swojej pracy. Dobrze by było ,żeby umiał robić grafiki we flashu. W zamian oferuję range grafika gry i aministratora.

Link do gry: battleofunita.pl

Moje gg: 12766254
email: kebes88@onet.eu
bim2
Cytat(kebes88 @ 18.12.2010, 21:40:51 ) *
W zamian oferuję range grafika gry i aministratora.

Łooo blinksmiley.gif I co się z tym wiąże?

Wiesz, znam ludzi którzy są kolekcjonerami rang i uprawnień na różnych stronach, ale ich jest tylko garstka na świecie, a tych umiejących coś fajnego narysować jeszcze mniej.
markonix
Jedną grę sprzedajesz, a już do drugiej szukasz naiwniaka, przy której będzie robił za darmo.

blink.gif

kebes88
yyy a kto powiedział, że za darmo ;p
Tamtą gre sprzedaje, ponieważ uważam, że stać mnie na zrobienie gry o własnej wymyślonej fabule. Tamtą gre robiłem sam i nikt mi za darmo nie pomagał (takich ludzi nie znam co by robili coś za free).
W tą grę chcę włożyć wszystkie swoje siły.
Damonsson
A mama nauczyła znaczenia słowa czarodziej.gif Wolontariat czarodziej.gif czy nie?
Wicepsik
Cytat(kebes88 @ 23.12.2010, 13:56:50 ) *
W tą grę chcę włożyć wszystkie swoje siły.

To sypnij kasą
kebes88
ja do tematu nie dałem słowa wolontariat tylko ze sprzedaje [Sprzedam]. Ktoś z administracji to zmienił, więc wiem, że chciałeś gdzieś pokazać jaki to ty nie jesteś, no ale niestety nie tym razem ;p

A i temat zamykam bo graficy się znaleźli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.