Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowe domeny DNS
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
adam_krk
Ostatnia strona o programach partnerskich była niechętnie komentowana (za ocenę dziękuję rolihlahla, IcemanSpy, i mikajlowi), toteż spróbuje drugi raz i poproszę o uwagi na temat strony o dwóch bezpłatnych domenach DNS i z katalogiem bezpłatnego hostingu smile.gif

freeco.cz.cc

Co do kodowania to zarówno ta jak i strona o PP wyglądają u mnie dobrze. Nie wiem jak to możliwe że u innych pokazują się szlaczki zamiast ogonków...

Ocena pod kątem technicznym, wizualnym i ogólnym mile widziana smile.gif
kilab
Cytat
Nie uzyskano połączenia z serwerem
...
thek
Cytat
Firefox nie może odnaleźć serwera freeco.cz.cc.
Fajny mi hosting, który sam się postawić nie umie winksmiley.jpg

Na razie zamykam by nie spamowali Ci ludzie komentarzami "Nie działa". Jak poprawisz i w końcu będzie działać - daj znak to odblokuję.
adam_krk
Już działa.

Dopiero zacząłem zajmować się webmasterką (wcześniej czasu brakowało), więc nawet ocena 1 w skali 1-10 poparta konkretnym komentarzem jest dla mnie cenna.

Edit:
Z resztą o czyją ocenę zabiegam? Sweterków, którym się wydaje, że pozjadały wszelkie rozumy...
emajl22
Lipa straszna, wiocha, niechlujstwo i ogółem jedno wielkie gówno. Odnośnik "[ Więcej! ]" nie działa. Poza tym myślałem, że to jest hosting, a nie linki do hostingów, no ale ok. Gdyby się postarać w paincie można by zrobić identycznie beznadziejny layout, o ile sam go w nim nie zrobiłeś. Kodowanie także bardzo słabo, wystarczy spojrzeć na validator.

Moim zdaniem ta strona jest straszna pod każdym względem, ale plus za chęci. Poćwicz.

~ sweterek.
bim2
Cytat
Z resztą o czyją ocenę zabiegam? Sweterków, którym się wydaje, że pozjadały wszelkie rozumy...

Nie masz się czego bać widocznie skoro piszesz na tym forum. Jeśli nie masz się czego bać to znaczy że wiesz że nie ma co u ciebie jeść to znaczy że... i tak tego co napisałem nie zrozumiesz. snitch.gif <weeee>

Strona okropna, jak dajesz przyciski graficzne to dodaj do nich wygładzanie. Do czego strona ma się niby przydać? Takie coś to równie dobrze w htmlu można napisać. (z wyjątkiem kontaktu).
cniak
U mnie było tak jak wszedłem na tą strone: o w morde, chyba karta graficzna mi padła.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.