Cześć
Pracuję w firmie montującej elektronikę i szef zlecił mi wykonanie strony internetowej. Proszę o ocenę funkcjonalności strony, oraz o podpowiedź ile mogę skasować za wykonanie poniżej opisanej roboty.
Stronę postanowiłem oprzeć na systemie CMS. Do tego wykorzystałem niestandardową skórkę oraz przeprowadziłem kosmetyczne zmiany w kodzie.
Strona, na chwilę obecną jest wypełniona głównie przykładowym tekstem. Ilość kategorii strony pozostanie ta sama.
Wszystkie podstrony zostaną wypełnione tekstem według życzenia właściciela firmy, łącznie ze sklepem "internetowym" (zwykła oferta z formularzem kontaktowym, bez skryptu sklepu). Sklep "internetowy" zostanie wypełniony kilkunastoma działami, do każdego z nich po kilka przedmiotów z opisem i zdjęciami wykonanymi przeze mnie.
Mimo, że strona jest oparta na CMS, mój szef życzy sobie bym na bieżąco aktualizował zawartość na stronie, głównie dział z ofertą- czyli uzupełnianie o nowe przedmioty, redagowanie opisów i wykonywanie zdjęć.
Jak strona się komponuje biorąc pod uwagę jej przeznaczenie- co ująć, a co dodać?
Ile wziąć pieniędzy: za samo wykonanie strony opartej na CMS- jednorazowo, oraz za aktualizację strony- miesięcznie? Oczywiście, biorąc pod uwagę, że nie jestem profesjonalnym webmasterem.
Oto adres strony:/ciach/ - jest to projekt strony, docelowo strona w ramach zlecenia zostanie umieszczona na innym serwerze.