Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Dodawanie edycja itp.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
helpanimals
Witacie!
To mój pierwszy post :-)
Nie wiem jak sformułować to do wyszukiwarki, więc zwracam się do Was closedeyes.gif

Osoba X loguję się na podanej prze zemnie stronie (z tym skryptem), po zalogowaniu ma możliwość:
DODAJ, PRZEGLĄDAJ,EDYTUJ , KONTAKT, WYLOGUJ
Po kliknięciu dodaj ma tabelkę w które wpisuje:
imię, nazwisko, klasa

również przydałby się kolejny guzik dodaj, który dodaje możliwość wpisania kolejnych osób. Następnie na dole guzik ZAPISZ. Dane z uczestnikami zostają zapisany w mysql'u. Po kliknięciu w przeglądaj, wyświetlają się wszyscy uczestnicy. Po kliknięciu EDYTUJ, może edytować listę uczestników. Kontakt to formularz kontaktu z wysyłaniem e-maila bez programu pocztowego, wyloguj to chyba oczywiste smile.gif

Prosiłbym o pomoc!
Z poważaniem, Bartosz Kowalik
www.helpanimals-sl.pl

P.S.
Jeżeli coś niezrozumiale napisałem proszę pisać
nospor
Myslisz, że jest gotowy skrypt, który robi to wszystko na danych, które ty chcesz? Nie ma smile.gif
Musisz napisać sam od nowa. Jak nie wiesz jak oraz jeśli nie masz zamiaru się tego nauczyć, to najlepiej daj znać a przeniosę temat na giełdę ofert i zapewne znajdzie osoba, która to napisze.
helpanimals
Aż tak dokładnie być nie musi smile.gif, zawsze mogę pogrzebać w plikach i poprzemieniać jak chcę smile.gif Chodzi mi o skrypt z podobnym działaniem.

Pozdrawiam
Fifi209
A to ma być wolontariat czy przewidujesz jakieś wynagrodzenie?
Sam skrypt czy razem z grafiką i html'em?
I jak z terminami?
helpanimals
Chcę zorganizować konkurs o prawach zwierząt z elementami ekologii dla szkół gimnazjalnych. Nauczyciel bądź dyrektor wchodzi na stronę i wpisuje uczniów. Ja natomiast wiem ilu będzie brało uczniów i ile testów mam wydrukować. Mam nadzieję, że ktoś zrobi to charytatywnie. Grafika, hmmm chyba nie smile.gif

Pozdrawiam, i zapraszam www.helpanimals-sl.pl

P.S.
Oczywiście wpis w stopce np. link, logo zostanie umieszczone smile.gif

To może inaczej biggrin.gif
Szukam czegoś zbliżonego do tego co napisałem w pierwszym poście. Najważniejsze funkcje to takie gdzie jest dodawanie i edycja oraz ogólny podgląd wszystkich zapisanych

w dodaj muszą być minimum trzy pola na wpisanie czegoś.

Proszę o pomoc!
Pozdrawiam, Bartosz Kowalik
www.helpanimals-sl.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.