Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena] portal
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
AntekStejFresz
Witam, pracuję nad stroną portalu o tematyce hiphopowej.

www.PodajRapLudziom.pl

liczę na szczere oceny odnośnie wyglądu i całości strony smile.gif strona oparta o wordpress
JoShiMa
1. Graficznie do d... Jedna wielka sieczka nic nie widać wszystko się zlewa az się nie chce czytać
2. Po stronie HTMLa:
- używanie zdeprecjonowanego znacznika <center?
- dziwne konstrukcje typu:
  1. <div>
  2. <div>
  3. <u>
  4. </ul>
  5. </div>
  6. </div>

naprawdę wystarczy sam <ul>
- puste akapity <p>
- brak nagłówka H1

Pewnie jeszcze więcej takich da się znaleźć. Tragicznie nie jest, ale tak się nie pisze.
Lion_87
Z tego wszystkiego to tło mi się podoba. Reszta zlewa się z tłem.
nospor
- grafika straszna
- nie umiejętność radzenia sobie z ' "
- podatne na banalne ataki XSS
- ekran podziękowalny za wysłanie formularza kontaktowego to chyba o piątej w nocy był pisany po trzech nie przespanych nocach.... wink.gif
cibeek
wszystko sie zlewa
bim2
Po pierwsze, zrób linka w pierwszym poście.

Całość wygląda jak blog zwariowanej rUsZoFej NaStOlAtKi. Chciałeś żeby to wyglądało orginalnie, dobrze pod względem graficznym, ale niestety trochę nie wyszło. Za bardzo nie pasują do siebie elementy strony.
rwtryb
ja na kodach się nie znam arrowheadsmiley.png , ale poukładaj od nowa, trochę mniej, jednak z większą "gracją". Swoją drogą mi to podświetlenie się podoba trzyma klimat, jednak zobacz czy można skupić się na czytanym tekście w całej masie grafiki, ogólnie

! w "deche" grupie docelowej powinno się podobać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.