panel logowania (panel.php):
początek dokumentu poprzedzony
<?php ?>
potem
<?php include ('exe/skrypty.php'); connection(); $error = $_GET['error']; if($error==1) } $info = $_GET['info']; if($info==2) { $imie=$_SESSION['imie']; echo '<p class="info">Zalogowano pomyślnie, '.$_SESSION['login'].$imie.$_SESSION['nazwisko'].'</p>'; } } else { $panel=<<<HTML <div class="blok"> <fieldset id="login"> <legend>Logowanie</legend> <dl> <dd> <form action="exe/login.php" method="post" /> <table> <br /> <tr><td>Login:</td> <td><input type="text" name="login" /></td></tr> <tr><td>Hasło:</td> <td><input type="password" name="haslo" /></td></tr> <tr><td></td></tr> <tr><td><input type="submit" value="Zaloguj" /></td></tr> </table> <br /> </form> </dd> </dl> </fieldset> </div> HTML; } ?>
skrypt logowania (login.php):
<?php include ('skrypty.php'); connection(); if(($_POST['login']=='') || ($_POST['haslo']=='')) { } WHERE login = '".$_POST['login']."' && haslo = '".$_POST['haslo']."' ")) > 0 ) { $imie = $row[0]; $nazwisko = $row[1]; $_SESSION['login'] = $_POST['login']; $_SESSION['imie'] = $imie; $_SESSION['nazwisko'] = $nazwisko; } else { } ?>
Kompletnie nie wiem dlaczego w panelu logowania wypluwa mi tylko
Zalogowano pomyślnie, [login], a nie Zalogowano pomyślnie, [login][imie][nazwisko]
Do sesji przypisuje mi tylko login (linia 21), a nazwisko i imię już nie (2 linie kolejne). Kilka linii wstecz jest odwołanie do bazy. Prawdopodobnie ono nie działa. Próbowałem już mysql_fetch_row, mysql_fetch_array, mysql_num_rows, ale bez skutku.
Proszę o pomoc

Cholera, literówka

$res = mysql_query("SELECT imie, nazwisko FROM uzytkownicy WHERE login='".$_POST['login']."' ");
Proszę o usunięcie.