Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomyśl co byś zrobił gdybyś znowu się narodził...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Puciek
Jestem ciekaw ile byście w swojim życiu zmienili gdybyście narodzili się jeszcze raz. Wiem że temat oklepany ale jestem ciekaw waszych odpowiedzi smile.gif.

Ja osobiście zmieniłbym wiele, w mojim wyglądzie. Zacząłbym pakować, a nie rozwijać kompy. Zacząłbym porządnie wyglądać, i zmieniłbym się, o 180 stopni.
hwao
Cytat
Ja osobiście zmieniłbym wiele, w mojim wyglądzie. Zacząłbym pakować, a nie rozwijać kompy. Zacząłbym porządnie wyglądać, i zmieniłbym się, o 180 stopni.

Gadanie... jeszcze masz czas do dziela...
scanner
Cytat
Zacząłbym pakować, a nie rozwijać kompy.
W montowniach komputerow szukaja.. nie musisz sie od razu reinkarnować...

@Partycjusz: Po to jest hydepark smile.gif nawet jak zejdzie na złą stronę
kszychu
Cytat
Jestem ciekaw ile byście w swojim życiu zmienili gdybyście narodzili się jeszcze raz.

Nic bym nie zmienił, jestem zadowolony ze swojego życia smile.gif
Cytat
Wiem że temat oklepany ale jestem ciekaw waszych odpowiedzi smile.gif.

Wygląd nie świadczy o człowieku. No to co, że nie jestem "przypakowany" i przy wzroście 185 ważę 70 kilo? Czuję się świetnie i to mi nie przeszkadza. Mam inne zainteresowania i staram się je rozwijać.

Puciek, jeśli to jest dla Ciebie ważne, to dlaczego nie zrobisz czegoś w tym kierunku? Na rozwijanie swoich pasji nigdy nie jest za późno!
W tak młodym wieku zastanawiasz się już co zrobiłbyś, gdybyś urodził się jeszcze raz?! Człowieku, trochę więcej wiary w siebie!
Puciek
Przytocze mały cytat który dobrze daje o mnie znać
Cytat
...Dwadzieścia lat mineło jak jeden dzień, nie masz co wspominac - lepiej swe życie zmień, póki czas...
(mam 16 ale to jest cytat)
I tak właśnie powinienem zrobić ale nie ma siły i zaparcia, wole myśleć że narodzilbym się na nowo.
Licząc że dożyje tego co dają mi lekarze (poważna choroba) to dożyje 30 lat i potem pierdut. Dlatego wole gdybać...
kszychu
Cytat
Licząc że dożyje tego co dają mi lekarze (poważna choroba) to dożyje 30 lat i potem pierdut. Dlatego wole gdybać...

Słyszałeś o samospełniającej się przepowiedni? Jeśli będziesz sobie wmawiał, że masz czas do trzydziestki, to na pewno nie dożyjesz więcej. Znam natomiast ludzi, którym lekarze dawali rok, może dwa, ale oni postanowili cieszyć się tym co pozostało i po kilku latach lekarze dziwili się, że widzą ich w tak dobrym stanie. Grunt, to nie poddawać się, ni popadać w melancholię i używać życia! Więc przestań smęcić i weź się za coś konstruktywnego, co pochłonie cię na tyle, że nie będziesz miał czasu na głupie myśli!
Puciek
Och, robie wiele żeczy konstruktywnych.
Pracuję, udzielam się społecznie, daję kase na zupke. Ale przed myślami nie uciekniesz.
SonGoace
Cytat
Zacząłbym porządnie wyglądać, i zmieniłbym się, o 180 stopni.

a jak teraz wyglądasz biggrin.gif

Ja gdybym jeszcze raz sie urodził a raczej cofnoł bym sie do swojej młodości to zaczoł bym wygrywać na loterji !
kszychu
Cytat
Ja gdybym jeszcze raz sie urodził a raczej cofnoł bym sie do swojej młodości to zaczoł bym wygrywać na loterji !

Mi wystarczyłoby móc cofnąć się do wczoraj :-> A tak... ech.... tylko dwójka sad.gif
Puciek
Cytat
Mi wystarczyłoby móc cofnąć się do wczoraj :-> A tak... ech.... tylko dwójka sad.gif

No to wszyscy mieliśmy dwójki...
W sobote 40 milionów kumulacji tongue.gif
scanner
Cytat
W sobote 40 milionów kumulacji tongue.gif
Ciekawe jakżeś to wyliczył....
Puciek
Z ilości przypływu nowych kuponów tongue.gif.
Pozatym niesłyszałem żadnego "JuPI" przeszywającego całą polske tongue.gif
scanner
Cytat
Z ilości przypływu nowych kuponów tongue.gif.
Kasa poszła na obecna kumulacjję.

Kumulacja = zebrana kasa z poprzedniego losowania + prognozowana kasa z obecnych zakładów.
Cytat
Pozatym niesłyszałem żadnego "JuPI" przeszywającego całą polske tongue.gif
Posłuchaj uważniej:
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5315524
http://rmf.fm/wiadomosci/index.html?id=69519
SonGoace
niestety kumulacji nie bedzie sad.gif
oldek
Cytat
Ja osobiście zmieniłbym wiele, w mojim wyglądzie. Zacząłbym pakować, a nie rozwijać kompy.
wstaw sobie popupa, który ci co 15 min. przypomni o 3 przysiadach i 2 pompkach (na początek laugh.gif ). Jednocześnie zacznij składać kasę na nowe ubranka, bo do obecnych wkrótce nie wejdziesz 8)
patrycjusz
Cytat
Jestem ciekaw ile byście w swojim życiu zmienili gdybyście narodzili się jeszcze raz.  
(...)
Zacząłbym porządnie wyglądać, i zmieniłbym się, o 180 stopni.

@puciek ja osobiście starałbym się zostać moderatorem albo adminem na tym forum, tylko po to aby ciąć twoje niesamowicie bzdurne tematy angrysmiley.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.