Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosba i zaproszenie do udzialu w...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nocnyMark()
Studiujemy Społeczną Psychologię Informatyki i Komunikacji w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. Przygotowaliśmy małe badanie internetowe, które ma udowodnić stawianą przez nas hipotezę. Stworzyliśmy w tym celu FreshInfo.daw.pl.

Będzie nam miło, jeżeli weźmiesz udział w naszym badaniu.

Jeśli zechcesz podać w ankiecie swoj mail, otrzymasz od nas wyniki, raport i omówienie tego badania tak szybko, jak będzie ono zakończone.

Zapraszamy do naszego eksperymentu. Nie powinien on zająć Ci dużo czasu - 5 minut wystarczy aż nadto

www.freshinfo.daw.pl

Pozdrawiam i dzieki z gory za udzial
Krzysiek

ps. jezeli mielibyscie jakies sugestie od strony technoczej to zapraszam

ps2. eksperyment od strony tworzenia stron jest ciekawy, wynikami i omowieniem obiecuje sie tu podzielic publicznie, narazie wiecej szczegolow nie zdradzam by nie wplywac na wyniki badania
PMadej
nie bardzo rozumiem o co w tym chodzi, ale wzialem udzial w tej ankiecie. IMO to jest troche bez sensu ale niech wam bedzie
nocnyMark()
PMadej

wlasnie po czesci o to chodzi bys zachowywal sie naturalnie w czasie badania, nie kierowal sie zadnymi sugestiami
badania maja to do siebie ze to ogloszenia wynikow nie bardzo w ogole wiadomo o co w nich chodzi.

Pozdr
K.
SonGoace
Na mnie mozecie liczyc biggrin.gif juz sie "przebadłem"
sztosz
Wypełniłem ale jakas dziwna.

A tresci niusów niełatwe w odbiorze chodzi mi o to ze za duzo powtarzania tych samych informacji.
wassago
kiedys juz przerabialem cos takiego, najlepsze jest to, ze ankieta to byla dywersja od czegos zupelnie innego - pewnie teraz tez tak jest, ale nie bede gadal bo jeszcze z duzo powiem :wink:
Bakus
nie owiem... pytania są tendencyjne winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.