Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Pomoc przy pisaniu aplikacji
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
adi456
Witam, potrzebował bym pomocy przy napisaniu programu w php który ma na celu obsługę allegro + skrypty obsługujące sprzedaż itp... program chce napisać sam ale z faktu że nie mam żadnego doświadczenia w php potrzebował bym kogoś kto mógłby pomagać mi przy rozwiązywaniu problemów które mnie czekają..

Proszę o jakieś pomysły takiej współpracy
markonix
W Internecie znajdziesz (chyba nawet na Allegro jest odnośnik) klasę do obsługi API Allegro.
Może Ci ona troszkę pomoże (choć w większości przypadków są to tylko przepisane metody API na funkcje klasy).
adi456
ok ale i tak nie mam doświadczenia żeby zabrać się do poważnego projektu, a szkoda żeby się kasa zmarnowała..
pomoże ktoś?

phpion
Cytat(adi456 @ 16.05.2011, 13:15:48 ) *
ok ale i tak nie mam doświadczenia żeby zabrać się do poważnego projektu, a szkoda żeby się kasa zmarnowała..

Chcesz podjąć się czegoś o czym nie masz pojęcia? Gratuluję pomysłowości. Obyś tylko nie musiał ponieść konsekwencji stworzenia kiepskiego oprogramowania. Przemyśl to jeszcze raz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.