terminarz.php
<?php include('naglowek.php'); include('db.php'); } else { ?> <br /><center> <b>Edytuj terminarz</b></center> <br/> <fotm action="eee.php" method="post"><br /> <input type="hidden" name="wyslane" value="TRUE" /> Wpisz nr. ID <input type="text" name="id" /><br /> Wpisz date <input type="text" name="data" /><br /> Wpisz Druzyne 1 <input type="text" name="druzyna1" /><br /> Wpisz wynik <input type="text" name="wynik" /><br /> Wpisz Druzne 2 <input type="text" name="druzyna2" /><br /> Wpisz relacje <input type="text" name="relacja" /><br /> <input type="submit" value="Zmień" /><br /> </form> <center> <b> Terminarz rozgrywek - Najbliższe spotkania</b></center> <br/><br/> <table border="1" width="100%"> <tr> <td>ID</td><td>Data</td> <td>Drużyna 1</td> <td>.Wynik</td> <td>Drużyna 2</td> <td>Relacja</td> </tr> <br/> <?php $query = "SELECT * FROM termi"; if (!$result) { } $id = $row["id"]; $data = $row["data"]; $druzyna1 = $row["druzyna1"]; $wynik = $row["wynik"]; $druzyna2 = $row["druzyna2"]; $relacja = $row["relacja"]; echo '<td>'.$id.'</td><td>'.$data.'</td> <td>'.$druzyna1.'</td> <td>'.$wynik.'</td> <td>'.$druzyna2.'</td> <td>'.$relacja.'</td>'; } ?> </table> <br /> <br /> <br /> <a href="panel.php">Wróć do panelu</a> <br /> <a href="logowanie.php?wylogowanie=tak">ť Wyloguj się</a><br /> <?php } include('stopka.php'); ?>
eee.php
<?php icnlude('db.php'); if ($_POST["wyslane"]){ $idd = $_POST["id"]; $dataa = $_POST["data"]; $druzyna11 = $_POST["druzyna1"]; $wynikk = $_POST["wynik"]; $druzyna22 = $_POST["druzyna2"]; $relacjaa = $_POST["relacja"]; $query1 = mysql_query("UPDATE termi SET data='$dataa', druzyna1='$druzyna11', druzyna2='$druzyna22', wynik='$wynikk', relacja='$relacjaa' WHERE id='$idd'"); } else { } ?>
Zbudowałem sobie taki skrypt do edycji danych :]
Zawartość pliku eee.php miałem w tym samym pliku terminarz.php formularz u góry i na dole i nie działa:/ nie wiem ale nie wysyła formylarza ale jak miałem plik eee.php w tym samym pliku to tak jak by zadziałała bo pokazało błąd po kliknieciu tzn. wysłaniu formularza:) siedzę z tym już 2h i nie mogę się domyślić co jest:/
Z góry dziękuje za pomoc

-------------------------------------------------------------------
Ups sorki za post moje niedopatrzenie

i dlatego nie działało:) Jak coś to niech moderator usunie post:)