Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: śledzenie zmian w plikach jakie robi program
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
peter13135
Mam sobie programik który dane prawdopodobnie zaposuje do bazy danych. Problem w tym, że nie bardzo wiem gdzie ta baza się znajduje, prawdopodobnie nie w folderze programu, bo po dodaniu w programie jakichś przedmiotów, waga folderu się nie zwiększa. Czy znacie jakieś sposoby na odnalezienie tego pliku bazy danych ?
webdice
Za sałatą... Napisz przynajmniej co to za program, w jakim języku jest napisany.
Fantazyn
Process Monitor v2.95

Download: http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645

"Process Monitor is an advanced monitoring tool for Windows that shows real-time file system, Registry and process/thread activity. It combines the features of two legacy Sysinternals utilities, Filemon and Regmon, and adds an extensive list of enhancements including rich and non-destructive filtering, comprehensive event properties such session IDs and user names, reliable process information, full thread stacks with integrated symbol support for each operation, simultaneous logging to a file, and much more. Its uniquely powerful features will make Process Monitor a core utility in your system troubleshooting and malware hunting toolkit."

Ogólnie dzięki temu możesz zobaczyć co który program robi, z jakiego pliku korzysta itp.

Powinno pomóc w Twoim przypadku.
peter13135
Dzięki, program pomocny.

Nazwa tego programu to Proexpert Handlowiec i Magazyny. Zapisuje on dane w pliku gdb (Borland InterBase) Czy jest możliwość dostania się do jego zawartości bez użycia programu ? Wydaje mi się że jest zabezpieczony hasłem... chociaż w sumie to nie wiem, bo nie czaje tego programu IBConsole
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.