Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Shakeoon.pl | Platforma społecznościowo - reklamowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Sevin

Witam

Chciałem wam przedstawić mój najnowszy projekt, ruszyłem z nim wczoraj, więc ruch jest jeszcze mały, ale liczę, że szybko się rozwiniemy

W dużym skrócie:
Nasi użytkownicy polecając swoim znajomym na FB, ciekawe strony z shakeoona, biorą udział w losowaniach ciekawych nagród i gadżetów.

W planach jest jeszcze dużo pomysłów, które bardzo uatrakcyjnią zabawę, jednak do tego potrzebujemy większego ruchu.

Prosiłbym o konstruktywne opinie:

www.shakeoon.pl
pedro84
Ocenię grafikę i kod.

Graficznie mi się podoba. Dość dobry kod. Czepić się nie mam czego.

Ooo, już mam: http://www.shakeoon.pl/advertisers smile.gif

Z ciekawości, na czym postawiłeś?
Sevin
Co jest nie tak z podaną przez Ciebie stroną?

Napisane od podstaw w Ruby on Rails jeśli chodzi język wink.gif
askone
Cytat(Sevin @ 7.07.2011, 12:44:00 ) *
Co jest nie tak z podaną przez Ciebie stroną?

Pewnie chodzi o brak jakiejkolwiek treści wink.gif Dziwnie to wygląda...

edit:
pomyślcie nad unifikacja sposobu budowy adresów email - imie.nazwisko@shakeoon.pl albo nazwisko.imie@shakeoon.pl (widoczne na stronie kontaktowej)

Pozdrawiam
Sevin
Hmm... Faktycznie to jest problem z adblockiem (jest duży obrazek diagramu), który to blokuje.

Da się to jakoś ominąć, aby nie był blokowany?

Dzieki za odpowiedzi
KrzysiekKCN
Wszystko fajnie, tylko macie jakiś problem z literą Z.

yevaud
niestety na wstepie dyskwalifikacja za wymagane przy Facebook Connect uprawnienia.
Sevin
Dzięki za odpowiedzi. Chętnie posłucham dalszych opini

Powoli się rozkręcamy, nagrody coraz lepsze, coraz więcej konkursów, ale mam pytanie do was. Czy macie może jakieś uwagi? Co zmienić, co poprawić, co odrzuca? Co by was zachęciło bardziej do dzielenia się stronami?

Pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.