Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wolontariat] Pytanie do forumowiczów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Jazi
Witam. Jestem właścicielem portalu GIEROmaniak.pl i szukam osób - programistów PHP - chętnych do pomocy przy przeprowadzce na Symfony Framework oraz wdrażaniu nowych funkcjonalności w tym serwisie. Pomysłów jest wiele, ale zbyt wiele jak na jedną osobę (tylko mnie), aby one szybko ruszyły.

Z powyższego powodu chciałbym spytać wszystkich czytelników tego forum, czy ktoś byłby chętny na wkręcenie się do GIEROmaniak.pl w zamian za pozyskane doświadczenie (przydatne w późniejszym ubieganiu się o pracę) lub ewentualne wynagrodzenie (+ do tego bardzo szybko chodzący mail z domeną @gieromaniak.pl). Razem ze mną jest paczka świetnych ludzi (redaktorów), którzy zapełniają portal treścią. Brakuje nam tylko rąk do kodowania.

Jeśli ktoś byłby chętny, proszę pisać na adres krzysztof.trzos [małpa] gieromaniak.pl.
Zgłaszający się nie muszą być mistrzami w programowaniu - bez problemów będę mógł doradzać swoim słowem osobom mniej doświadczonym (sam robię w tej dziedzinie parę lat).

Ewentualne pytania proszę pisać w tym temacie, na PW lub mailowo. Proszę tylko bez "flejmu".
webdice
Temat przenoszę do działu poszukuję. Proszę również o poprawienie tematu.

Cytat(Jazi @ 6.08.2011, 12:44:07 ) *
(...) do tego bardzo szybko chodzący mail z domeną @gieromaniak.pl (...)

Poprawiłeś mi humor wink.gif.
Jazi
Do usług biggrin.gif.

Update:
Oferta nadal aktualna smile.gif!
wookieb
Czekam na PW z poprawną nazwą tematu. Inaczej temat usunę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.