Jeśli chodzi o zakres obowiązków; osoba, która zostanie wybrana będzie w pełni odpowiedzialna za dowiezienie produktu - od podziału zadań do zrobienia przez freelancerów (chcę działać możliwie najbardziej elastycznie), poprzez trochę samodzielnego kodowania, aż do "skręcania" tego wszystkiego w jedną, działającą całość. Na początku pracowalibyśmy zdalnie (2-3 spotkania w tygodniu na brainstorm kolejnych, małych etapów), ale po pewnym czasie wszyscy przenieślibyśmy się do biura.
Projekt jest dość mocno zaawansowany technologicznie, dlatego bardzo ważnym kryterium jest dla mnie doświadczenie danej osoby (zarówno w samodzielnym tworzeniu aplikacji, jak i w nadzorowaniu/przydzielaniu zadań grupie programistów).
Z naszej strony oferujemy udziały w spółce oraz wynagrodzenie pieniężne. Poza świetną znajomością technologii (aplikacja będzie pisana w PHP), bardzo ważna jest dla mnie postawa danej osoby, jej cechy osobiste - szukam ludzi otwartych na nowe pomysły, z niską awersją do ryzyka, kreatywnych, pozytywnie nastawionych do otoczenia (!) oraz takich, którzy nie tylko ciągle chcą się dokształcać, ale rownież są chętni do dzielenia się wiedzą z innymi.
Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij proszę swoje CV (dla osób, które nie mają CV może być po prostu spis projektów, w których braliście udział) na adres: co.founded@gmail.com. Idealnie gdybyś napisał/napisała kilka słów o tym, jaką masz osobowość i jak pracujesz. Mile widziane referencje/kontakt do osób, które mogłyby o Tobie coś powiedzieć.
W tytule maila proszę napisać CF

W mailu proszę dopisać: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).