Witam,
poszukuje osoby, której nie zajęłoby to wiele czasu, a która wykonała by mi lub zmodyfikowała istniejący cms pod prosty sklep internetowy, nie ma to być coś skomplikowanego, świadczenie usług internetowych, a nie sklep wysyłkowy, mianowicie:
-nagłówek z miejscem na moje logo
- proste menu, nierozwijane "home", "offers", "terms", "FAQ"
- pod menu krótka informacja w postaci images o usługach, a pod nimi opis działalności sklepu jako jedna szeroka kolumna
- po prawej druga kolumna i miejsce aby zalogować się, pod logowaniem miejsce na notki typu "Advantages", a w panelu uzytkownika tylko zkładka z edycją jego danych, druga zakładka to orders, czyli zamówione usługi i informacja jakiej strony użytkownika się to tyczy i czy zakończona usługa czy jeszcze nie i proces wylogowania
- zamawianie usługi proste, ponieważ na stronie będą tylko 2 góra 4 usługi więc przy kliknięciu w przycisk "order now" przy danej usłudze jesli użytkownik nie jest zalogowany, to prosi go o zalogowanie, po tym przenosi go do informacji o zmawianej usłudze i razem z tym formularz do wypełnienia w stylu:

Package Name:
List Price:
Our Price:
(pole do wypełnienia z * czyli koniecznie) *WebSite Url:
(oraz pole nieobowiązkowe) Remark:
a pod formularzem przycisk "submit"

po czym przenosi użytkownika do strony zatytułowanej "Please Checkout"
informacja iż zamówienie zostało przyjęte i po przecinku wygenerowany numer zamówienia, który użytkownik dostaje na swojego maila i administrator także, wraz z podanym wcześniej adresem strony internetowej
a pod spodem przycisk PayPal- PayNow

jeśli ktoś jest zainteresowany, prosze mi napisać wycene, myśle, że to nie będzie wygurowana cena
niestety nie mam czasu, ponieważ praca, sen i tak się to ciągnie, gdybym miał, może i od podstaw napisałbym coś w tym stylu, lecz na pewno nie prędko i głowiłbym się przy tym
proszę o pomoc i dziękuje za odpowiedzi
Pozdrawiam.