Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zaginoł gdzieś admin serwisu Php-Flash
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MarcinJarek
Zaginął gdzieś Łukasz Modliński - administrator serwisu PHPFlash.

Wszystkie osoby, które mogą udzielić informacji o aktualnym telefonie kontaktowym, bądź innej formie kontaktu z administratorem serwisu PhpFlash - Grzybkiem (Łukasz Modliński), proszone są o kontakt telefoniczny/sms na numer 505829779 lub podanie tej informacji na Forum.KasArt98.com w dziale Serwis PHPFlash - ogólnie. Z góry dziękujemy za wszelkie informacje.

Wiemy, że miał kłopoty ze zdrowiem. Nie wiemy co się stało. Od kilku miesięcy się nie odzywa... Może ktoś z Was pomoże.

Data zaginięcia to (a dokladnie data rozpoczetego tematu na ten temat) - Pią Lis 14, 2003 .

Całe "poszukiwania" odbywają się Tutaj!
PMadej
czy to jest forum Poszukiwany / Poszukiwana?

A jeśli moja babcia się nie odzywa przez jakiś czas to też mam tu zamiescić posta?
A może jeśli znajdę jakąś dowolną stronę i jej autor nie bedzie mi odpisywał to też mam to zrobić?

chyba lekka przesada...
itsme
Cytat(PMadej @ 2004-07-03 23:26:17)
czy to jest forum Poszukiwany / Poszukiwana?

A jeśli moja babcia się nie odzywa przez jakiś czas to też mam tu zamiescić posta?
A może jeśli znajdę jakąś dowolną stronę i jej autor nie bedzie mi odpisywał to też mam to zrobić?

chyba lekka przesada...

ktos potrzebuje pomocy i nalezy pomoc a nie negowac nie widze nic zlego w tym ze poszukiwana jest osoba ktora jest administratorem a w chwili obecnej nie mozna sie z nia skontaktowac. Co maja ludzie zrobic ? rozklejac plakaty na slupach? poszukiwany admin ? i adres strony? czy tez wystapic w programie kto kolwiek widzial k to kolwiek wie i zaprezentowac jego ostatnie wypowiedzi ?

PMadej: pomysl troche zanim cos napiszesz Twoj sarkazm az mnie odrzucil - troche rozwaki, powagi i checi udzielenia pomocy - jest to forum o wiekszej ilosci odwiedzin niz przecietna jezeli ktokolwiek bedzie cos wiedzial o adminie to pomoze i nie nalezy tego komentowac

ja niestety nic nie wiem o zaginionym administratorze
zalew
sadzac po pierwszym poscie jaki go poszukuje

>>gdzie jest grzybek? znowu długo nie ma aktualizacji i nie widać go na forum<<

to widze, ze problem jest takiej rangi, ze smiem twierdzic, ze pmadej ma racje swoja ironia.. w wakacje sa czesto zamykane serwisy (sam znam 2 duze, ktore wlasnie 'odpoczywaja')... tak wiec (do autora) 'w czym problem?'
itsme
odpowiem inaczej: jezeli nie chcecie komus pomoc to zakonczcie kometowac to bo jest to nie smaczne ...

nie widze nic zdroznego ani nieodpowiedniego w poszukiwaniu admina ktory mial problemy ze zdrowiem bez wzgledu na to czy sa wakacje czy nie

@zalew: mnie sie nie chcialo wchodzic na tamto forum i odgadywac czy to jest powazny problem czy nie - problem jest i ktos potrzebuje pomocy wiec w czym problem ? ogolnie chciej pomoc lub milcz .... poczytaj regulamin o traktowaniu innych user-ow bo widze ze im wiecej cyferek przy ilosci postow tym bardziej sie w glowkach przewraca
MarcinJarek
Wiedziałe, że tak będzie ale:

- data rozpoczęcia poszukiwań to Piątek 14 Listopada, 2003rok - więc już go nie ma dłuższy czas

- na telefon komórkowy nie odpowiada ("Abonent czasowo niedostępny")

- pisałem ten temat, bo dużo ludzi nie znających php pisało do niego o skrypt KOMERCYJNY, wiec ma dane o Grzybku, bo jak kase wplacić...

itsme, dzięki za wspracie. I zapraszam wszystkich do zapoznania się z tematem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.