Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: i po porodzie mam córkę !
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
itsme
tak właśnie w dniu wczorajszym (08.07.2004) o godzinie 18:47 urodziła się moja cóka:
imię: Iga (syn ją tak nazwał jak była w brzuchu i tak zostało)
waga: 3 kg
wzrost: 52 cm
punkty: 10/10

tak jak przy moim synu również byłem przy porodzie jest to cos wspaniałego i naprawdę nie ma czego się bać. Nie ma strasznych scen a widzieć nardziny własnego dziecka to coś wspaniałego. Mam nadzieję że moja wypowiedź utkwi Wam w głowach i kiedyś się zdecydujecie.

Żonka i dziecko są zdrowe. W chwili obecnej cały latam 5 cm od sufitu taki jestem szczęśliwy niesamiwite uczucie.

Wieczorkiem powieszę fotkę mojej małej w tak zwanym "pierogu" :-)

Pozdrawiam wszystkich..........

szczególne podziękowania dla scannera i deyv-a i seth-a za wsparcie gdy żonka chorowała ...

i haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ps. upijać się nie będę aczkowlwiek wypić napewno wypije ....
scanner
Słów mi brak, zatem tylko: Gratuluje i bardzo się cieszę smile.gif
Wsparcie? Predzej wykopywanie z sieci do żony smile.gif

A co do porodu - jak który facet się boi, to głupi smile.gif Ja co prawda na razie jeszcze nawet nie planuję (najpierw trzeba zmienić sygnaturkę na dole, haha) ale nie mam zamiaru opuszczać tego wydarzenia gdy już nadejdzie smile.gif Szczególnie, że nie palę i poczekalnia porodówki to nie dla mnie lol smile.gif

Ucmokaj Igę i oczywiście żonę smile.gif
sztosz
Chyba należy pogratulowć więc....

Gratuluję guitar.gif
jbiz
gratulacje
jak dostane zlecenie na aplikacje za duza banke to tez sobie czlowieczka zmajstruje tongue.gif
Puciek
Nic oryginalnego nie powiem więc bede standardowy:
Gratuluje !
[Regis]
Gratulacje ! smile.gif

Ale Iga troche nieciekawy termin wybrala zeby sie urodzic, bo jak sie ma urodziny w lipcu, to ciezko zbic ludzi na impreze, bo sporo wyjezdza tongue.gif biggrin.gif
GrayHat
cool imie winksmiley.jpg
congratulations
Chewolf
Spoko , gratuluje nie wiem czy bym cos takiego wytrzymal ... smile.gif
DeyV
Iga jest śliczna. To przyzna chyba kązdy kto ją zobaczył.
Istny tatuś winksmiley.jpg (no może z wyjątkem małych różnic w kolorsytyce - ale to chyba przejściowe - chyba że.... żonka Itsme to Pocachontas winksmiley.jpg rolleyes.gif )

Gratuluje, i wszystkiego najlepszego dla całej Waszej czwórki.
GrayHat
Cytat(DeyV @ 2004-07-11 20:29:09)
To przyzna chyba kązdy kto ją zobaczył.

gdzie te foty mozna zobaczyc?
kubatron
Gratulacje!!!
Dawanie życia małym ludziom jest pięknie!!!
Moja siostra na początku czerwca urodziła syna o imieniu Mikołaj i jestem z tego dumny tak jak ty ze swojej córeczki!!!
biggrin.gif
Niech rośnie zdrowo, i będzie piękna smile.gif

DeyV: Przypuszczam że ty It's me znasz więc wiesz smile.gif jak It's me dasz rady to pokaż cureczke

No to panowie składka na wyprawke laugh.gif
magnoom
Gratulacje

Cytat(Regis)
Ale Iga troche nieciekawy termin wybrala zeby sie urodzic, bo jak sie ma urodziny w lipcu, to ciezko zbic ludzi na impreze, bo sporo wyjezdza.

Osobiście uważam, iż lipiec jest bardzo dobrym terminem biggrin.gif Imprezki zazwyczaj można robić na "świerzym powietrzu". Sam tak wyprawiam blisko ćwierć wieku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.