Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: include w danej stronie..
Forum PHP.pl > Forum > PHP
winiar789
Mam stronę wszystko jest super i teraz założyłem do strony forum na ftp mam poprostu katalog o nazwie forum a w nim całą strukturę plików więc jak wpisze sobie domenę np. http://xxxx.pl/forum/ odpali mi się jednak ja chce zagnieździć forum na głównej xxxx.pl i teraz tak stworzyłem sobie plik .php może być też .html ale oczywiście nie zadziała include można by zrobić w html jQuery loud jednak nie działa to super , wracając do pliku php mam jakieś div fotki itd itd noi mam miejsce na wyświtlenie forum tam wpisuje sobie <?php include("forum/index.php"); ?> ii nie działa. Doaze do tego aby zadziałało jak frame (ramki ) w danym miejscu na stronie będe miał wyświetlone te forum. Bardzo proszę o pomoc.
wookieb
Popraw treść swojego posta bo nie da się go czytać...
Sebastian Barylak
Wiadomo że nie wyświetlisz forum na swojej stronie smile.gif Zostaw ten folder "forum" zrób zwykły odnośnik
  1. <a href='forum/index.php'>Forum</a>
Chyba że masz na przykład Joomle to pobierz sobie odpowiednie forum które będzie wyświetlane w stylu artykułu na stronie. Pozdrawiam Sebastian.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.