Pomoc - Szukaj - Uytkownicy - Kalendarz
Pena wersja: Wywietlenie obrazka z jego kodu rdowego.
Forum PHP.pl > Forum > PHP
1q2w3e4r
Witam,

Mam w zmiennej taki kod:
Kod
GIF87aVdfd424L|~|LNL,V0I8ͻ`(dihlp,tmxgEpĤsl褩pJXuqzB#,mq̎ˌG@mZ
wvuyX~=\iRdp`NCBA= x9?Z>so[<÷|Ҷĉj]OFӒ?ܱޣǻowe@S>FdIL !lu!l%d?xh倍~iƛLYf>^b]RƧӛ,933ThGJ7`"@ӳOeHj4}[ ɀUr;} V  pnɄ@uxNދh$:B(<H0e}pcSt*( <./Š@QB@Az    @;iV C?/aT_4뱸}DO$F zP2IMb\D ^XLb$ ThXsG^ֽ }IrӅAx7Ȉ#b5|SLX[evTV [}(r٥Hze(IIzy )[:(av&^g2duLhf'^&ysYR)C֞tTʋH`VǦr"MZ@[>&,7tGJi 6#+zn jBV鱖    -:֧tzOnE|ŠaB麉~*9hs    j≅"JpN|VY؊& ,JL M@5*r]W<(ʣ K=m1-͞/ħ2mBL&r>#!6WGj2gǴNȐ˦1Aռ*踦    ׂz0ެs H 0ffl6t/5%읷ޒtȮpZZ`ReG:ʈdM^8#;y09yS >BOj@J>NrKWk .h {H8Sa3" 7&Z`=jIQK\?Pa+΃,X|R 8dO(e<I'`Ul95p`D<y1!6qsJ~C. "щ6lH)ZQ<@A c d*ny (F9:*@DC.ot!@yplfυ4 c8MN _9+Dr~T(A ГxbZD.Ag x0L"͌&$MiZӄ\5    Dmn|7ɜ]s, :ש?<Iz̧>~s;

Jak wywietli obrazek z tego kodu?
Chodzi o to, e ja chc pniej go przekaza do funkcji: imagecreatefromgif(). Przekazujc bezporednio ten kod nie dziaa.

Prosz o pomoc.
crocodillo
imagecreatefromstring ()
1q2w3e4r
Niestety nie dziaa:
  1. $im = imagecreatefromgif(imagecreatefromstring($imgstring));
Methestel
  1. header('Content-Type: image/gif');
  2. echo $imgstring; //zakadam e w $imgstring jest kod obrazka

crocodillo
  1. $im=imagecreatefromstring($imgstring);

Istnieje jedna taka fajna strona, nie pamitam jak si dokadnie nazywa chyba google.co tam. Za kadym razem jak mam problem wpisuj tam to czego szukam i nie wiem jak to si dzieje, ale zawsze pokazuje mi rozwizanie! Magia.
To jest wersja lo-fi gwnej zawartoci. Aby zobaczy pen wersj z wiksz zawartoci, obrazkami i formatowaniem prosz kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.