Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Zdalne logowanie na maxvideo.pl, szukam współpracy
Forum PHP.pl > Forum > PHP
onurB
Jestem współtwórcą strony do omijania limitów na maxvideo.pl [CIACH]
Na razie strona działa tak:
1. Po podaniu linku łączy się przez bramkę proxy np "http://www.anonright.com/browse.php?u="+link (cURL)
2. W kodzie strony wyszukuje linijkę "file:" i pobiera bezpośredni link do pliku.
3. Następnie przechodzi do strony maxvideo.co.cc/player/2.php?+bezpośredni_link

Taki sposób ma wady:
1. Po iluś wywołaniach wyskakuje captcha, której proxy nie obsługuje, wiec trzeba ok. pół godziony czekać
2. Filmy, które ogląda zbyt wielu użytkowników i tak można oglądać tylko na premium
3. Jeżeli na karcie obok nie jest otworzony dowolny film maxvideo, to bezpośredni link nie działa. (nie mam pojęcia dlaczego:()

Dlatego chce wykupić premium i zdalnie logować się do tej strony (następnie wykonywać to samo, tylko bez proxy). Potrzebuję kogoś kto by mi w tym pomógł próbowałem (LINK), ale nic nie wyszło

Jeżeli ktoś jest zainteresowny współpracą, to wyślę pełny kod strony.
Kshyhoo
Na tym forum nie pomagamy łamać żadnych zabezpieczeń. Wiedziałbyś, gdybyś zapoznał się z regulaminem. Po za tym, nie ten dział. I jeszcze ważna sprawa - tu nie ma frajerów, którzy zrobią coś za friko.
phpion
Cytat(Kshyhoo @ 17.03.2012, 18:13:23 ) *
Na tym forum nie pomagamy łamać żadnych zabezpieczeń.

Z powyższego powodu zamykam. Link kasuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.