To na co patrzę jest straszne. Wpisałem w google -> forum reklamowe i zobaczyłem reklamy stron. Otworzyłem 50 stron i wszystkie to strony korzystające z gotowego mechanizmu np: wordpress, joomla, itp. Nic nie jest stworzone od siebie. Ani jedna strona nie jest stworzona przez programistę.
Czy to nie świadczy że nasz Internet umiera? Admini tych stron nie wiedzą co to jest HTML, nie mówiąc o PHP.
Nowe forum o "krowie" --> wchodzę, 2 userów, phpbb 3 (nawet bez przemo bo to za trudno wgrać). Co wy o tym sądzicie? Wg. mnie pasowało by zrobić rewolucję w Internecie, wykasować te wszystkie jomle, wordpressy.
Edit: Na pierwszym lepszym forum hakerskim "jak zhakować gg" i to sie cały czas pluje. To już mi się w głowie nie mieści co się dzieje w tym Internecie. Programowanie umiera, wchodzą gotowe głupoty.
Edit 2: I nawet na tych gotowych wordpressach piszą 2 dni a potem - poszukujemy redaktorów bo nasza wspaniała stronka musi istnieć a mi się nie chce nawet na PA patrzyć a nawet nie mówiąc o pisaniu artykułów!