Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję beta testerów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
sweter
Witam,
poszukuję chętnych osób, które chciałby wziąć udział w testach serwisu pośredniczącego w wymianie reklam.

Jakie warunki musi spełnić tester?
- być właścicielem jakiejś strony
- umieścić na swojej stronie jakiś banner reklamowy od innej osoby uczestniczącej w projekcie
- umieścić na innej stronie uczestniczącej w projekcie reklamę swojej strony
To bardzo ważne, aby Tester spełniał wszystkie te warunki! Dzięki temu wszytko będzie sprawiedliwie.

Reklamy będą mogły mieć format .jpg, .png, .gif lub tekstowe (coś jak Google AdWords).

Obecnie projekt jest w fazie alpha. Niedługo będę miał tydzień - dwa tygodnie wolnego, więc wtedy dokończyłbym pracę nad stroną i sądzę, że wtedy ruszylibyśmy z beta testami. Myślę, że trwały by one dwa tygodnie do miesiąca.

Wszystko oczywiście będzie nieodpłatne (tzn. będzie można określić jakąś kwotę za reklamę itp., ale to będzie "na niby" - bo to tylko testy oczywiście :-) )

Co Tester może zyskać?
- darmową reklamę swojej strony
- jeżeli wyjdziemy z bety osoby, które uczestniczyły w testach będą miały jakieś profity ;-)

Jeżeli masz jakiś pomysł na rozwinięcie mojego pomysłu to też daj znać - może mi się spodoba i nawiążemy współpracę ;-)

Chętnych proszę o wysłanie e-maila pod adres zapisy.na.projekt@gmail.com w treści wpisując adres swojej strony (lub stron). Było by fajnie jeżeli obok znajdowałaby się liczba odsłon miesięcznie.
Jeżeli masz jakieś pytania, to śmiało pisz - z przyjemnością odpowiem i rozwieję wątpliwości.

Pozdrawiam
phpion
Skoro poszukujesz, to mogłeś umieścić wątek w odpowiednim dziale...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.