Nie wiem co robić i jak się rozpisać aby zrozumiale wytłumaczyć więc zacytuje moją dzisiejszą pocztę, która mnie zaskoczyła:
Cytat
Dotyczy nazw domen: nasza-biedronka.pl ; naszabiedronka.pl
Sygn. akt **/**/**
Szanowny Panie,
Uprzejmie informuję, iż w tutejszym Sądzie Polubownym ds. Domen Internetowych został złożony wniosek przedprocesowy
o wszczęcie postępowania w sprawie naruszenia praw OPTIMUM MARK Sp. z o.o. poprzez zawarcie umowy o utrzymywanie
nazw domen <nasza-biedronka.pl>; <naszabiedronka.pl>.
Wszczęcie postępowania wymaga podpisania przez strony Zapisów na Sąd Polubowny.
WW. Zapis został do Pana wysłany po raz kolejny listem poleconym, na adres ul. ***
Z poważaniem
Prezes Sądu Polubownego ds. Domen Internetowych
Ireneusz M.
Sąd Polubowny ds. Domen Internetowych
Polska Izba Informatyki i Telekomunikacji ul. Koszykowa 54,
00-675 Warszawa IPC Business Center, lok.03 230 - III p.
REGON: 010220521, NIP: 526-12-89-338
Izba Gospodarcza - KRS: 0000130600
Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy
Sygn. akt **/**/**
Szanowny Panie,
Uprzejmie informuję, iż w tutejszym Sądzie Polubownym ds. Domen Internetowych został złożony wniosek przedprocesowy
o wszczęcie postępowania w sprawie naruszenia praw OPTIMUM MARK Sp. z o.o. poprzez zawarcie umowy o utrzymywanie
nazw domen <nasza-biedronka.pl>; <naszabiedronka.pl>.
Wszczęcie postępowania wymaga podpisania przez strony Zapisów na Sąd Polubowny.
WW. Zapis został do Pana wysłany po raz kolejny listem poleconym, na adres ul. ***
Z poważaniem
Prezes Sądu Polubownego ds. Domen Internetowych
Ireneusz M.
Sąd Polubowny ds. Domen Internetowych
Polska Izba Informatyki i Telekomunikacji ul. Koszykowa 54,
00-675 Warszawa IPC Business Center, lok.03 230 - III p.
REGON: 010220521, NIP: 526-12-89-338
Izba Gospodarcza - KRS: 0000130600
Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy
Dostałem tego meila na chwile przed wyjściem do pracy... cały dzień nerwowy bo chcą odebrać moje domeny, powołując się na nazwy towarowe. Czy ktoś obyty w temacie może coś na ten temat się wypowiedzieć?
Odesłałem meila z zapytaniem o jakie konkretnie naruszenie chodzi i informacją aby zaprzestali wysyłać listy polecone ze względu na tymczasowy pobyt za granicą, ale nie odpisali. Za wszelkie komentarze i pomoc z góry dziękuję.