Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Head hunters firmy Anglia,Irlandia itd.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cykcykacz
Hej,
szukam właśnie firm Headhunterskich, które szukały by za mnie pracy dla mnie. Czy ktoś może korzystał już z takich firm? Możecie polecić kilka?
Ps: Trzeba płacić takim firmom?
Albo gdzie mogę wynająć takiego Headhuntera?
Twist
Oni się zazwyczaj zglaszają sami.

W Irlandi:

- Entrise People
- computerfutures.com

W Enterprise People dostajesz od razu "opiekuna", która co kilka dni dzwoni, przedstawia i proponuje rózne oferty. Pomaga w zlokalziowaniu firmy, zawsze doda cos od siebie - generlanie jest pomocny. Kase dostaje od pracdoawcy, nie do Ciebie.

Computerfutures.com - oni (przynajmniej ze mną) kontaktowali sie tylko mailowo.

Byly jeszcze inne, ale juz nie pamietam bo znalazlem czego szukalem i podziekwoalem za wspolprace.
cykcykacz
Ok,

a może cie podać mi jeszcze jaki mam wpisać tekst po angielsku do przeglądarki żeby wyszukać sobie taką firmę która poszuka pracy za mnie?

Wpisuje "Headhunter" ale pokazują się strony które prowadzą takie usługi dla Firm.
Twist
Najlepiej to wejdź np. na jobs.ie lub recruitireland i w dziale IT masz większość ofert od Headhunterów. Możesz wysłać maila do którejś z nich z CV po angielsku i dalej to już oni przejmą pałeczke. Otrzymasz najpierw maila, później tel od opiekuna. Jak tylko pojawi się cos fajnego - otrzymasz teelfon ze szczegółami (są dosć szybcy) i umówia Cie z pracodawcą - zazwyczaj dają kilka dni czasu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.