kaziu83
8.08.2012, 17:30:15
Witam Was serdecznie,
Tak jak w temacie zlecę spersonalizowanie skryptu 9GAG pod konkretną tematykę. Chodzi mi o pełną personalizację na poziomie wykonania serwisu moznamozna(kropka)pl.
Posiadam najnowszy skrypt z licencją, którego aktualizacja nowych funkcjonalności pojawiła się w dniu 08.08.2012 i jest sygnowany numerem 3.3.0.
Poszukuję osoby, która może mi wykonać pełną personalizację odpłatnie, chodzi tu o grafikę oraz przeprogramowanie pewnych funkcji.
Proszę o oferty w PW.
Pozdrawiam serdecznie,
Kazik
Lorum3
8.08.2012, 19:00:54
To ja tak trochę z innej beczki.
Generalnie wydaje mi się, że jesteś kolejną napaloną osobą na ogromne zyski, o jakich naczytałeś się w wielu miejscach. Mieć domenę, serwery, umiejętności nie oznacza niestety sukcesu. Około 90% osób nie potrafi stworzyć nawet podstawowego skryptu, przez co wykupuje na różnych aukcjach skrypty, które wyglądają jak kod pisany po tygodniu nauki programowania i myślą, że skoro ja to otworzę, to wszyscy zaczną klikać do mnie.
Gwarantuję Ci, że zyski o jakich wspominasz prawdopodobnie nigdy się nie pojawią, a wchodzenie z Tobą we współpracę mija się z celem. Każda rozgarnięta osoba, która widziałaby w tym jakąkolwiek przyszłość już dawno napisałaby to sobie sama. Mam nadzieję, że Cię zniechęciłem.
To jest prosta odpowiedź na to, dlaczego większy procent polskich stron to klony stron z zachodu. Polacy po prostu wolą iść na łatwiznę, niż wymyślić coś kreatywnego.