Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę spersonalizowanie skryptu 9gag pod nowy serwis z nową tematyką.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kaziu83
Witam Was serdecznie,

Tak jak w temacie zlecę spersonalizowanie skryptu 9GAG pod konkretną tematykę. Chodzi mi o pełną personalizację na poziomie wykonania serwisu moznamozna(kropka)pl.

Posiadam najnowszy skrypt z licencją, którego aktualizacja nowych funkcjonalności pojawiła się w dniu 08.08.2012 i jest sygnowany numerem 3.3.0.

Poszukuję osoby, która może mi wykonać pełną personalizację odpłatnie, chodzi tu o grafikę oraz przeprogramowanie pewnych funkcji.

Proszę o oferty w PW.

Pozdrawiam serdecznie,
Kazik
Lorum3
To ja tak trochę z innej beczki.

Generalnie wydaje mi się, że jesteś kolejną napaloną osobą na ogromne zyski, o jakich naczytałeś się w wielu miejscach. Mieć domenę, serwery, umiejętności nie oznacza niestety sukcesu. Około 90% osób nie potrafi stworzyć nawet podstawowego skryptu, przez co wykupuje na różnych aukcjach skrypty, które wyglądają jak kod pisany po tygodniu nauki programowania i myślą, że skoro ja to otworzę, to wszyscy zaczną klikać do mnie.

Gwarantuję Ci, że zyski o jakich wspominasz prawdopodobnie nigdy się nie pojawią, a wchodzenie z Tobą we współpracę mija się z celem. Każda rozgarnięta osoba, która widziałaby w tym jakąkolwiek przyszłość już dawno napisałaby to sobie sama. Mam nadzieję, że Cię zniechęciłem.

To jest prosta odpowiedź na to, dlaczego większy procent polskich stron to klony stron z zachodu. Polacy po prostu wolą iść na łatwiznę, niż wymyślić coś kreatywnego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.