Fatal error: Uncaught OAuthException: (#200) The user hasn't authorized the application to perform this action

Używam: https://github.com/facebook/facebook-php-sdk

Oczywiście aplikacja posiada wszystkie potrzebne zezwolenia, jest zaakceptowana, powiem tak wczoraj działało.

1. <?php
  2. if(strlen($_POST[msg])<3){ error('FACEBOOK: Błąd, wiadomość za krótka!'); }else{
  3. require_once('settings.php');
  4. require 'facebook_src.php'; //https://github.com/facebook/facebook-php-sdk
  5. $facebook = new Facebook(array(
  6. 'appId' => FACEBOOK1,
  7. 'secret' => FACEBOOK2,
  8. 'cookie' => true
  9. ));
  10. $user = $facebook->getUser();
  11. $token = $facebook->getAccessToken();
  12. if($user == 0) {
  13. $login_url = $facebook->getLoginUrl($params = array('scope' => "publish_stream,email,manage_pages,offline_access,photo_upload,user_groups,p
    ublish_actions"
    ));
  14. echo "<a href='".$login_url."'>login</a>";
  15. }else{
  16. $user_profile = $facebook->api(FACEBOOK3);
  17. }
  18.  
  19.  
  20. if($_POST[link]){
  21. $attachment = array('access_token'=>$facebook->getAccessToken(),'message'=>$_POST[msg],'link'=>$_POST[link]);
  22. $status = $facebook->api(''.FACEBOOK3.'/links','post',$attachment);
  23. }else{
  24. $params = array('access_token'=>$facebook->getAccessToken(),'message'=>$_POST[msg]);
  25. $status = $facebook->api(''.FACEBOOK3.'/feed','POST',$params);
  26. }
  27. if($status==true) success('FACEBOOK: Wiadomość wysłana poprawnie.'); else error('FACEBOOK: Błąd, wiadomość nie wysłana poprawnie!');
  28. }
  29.  
  30. ?>

Może ktoś spotkał się z takim problemem i może pomóc.

Już nie powiem o problemie, iż sam facebook nie pokazuje zawsze mojej strony...

Powinny być 3 strony, a pokazuje 2, oczywiście manualnie wchodząc na tę stronę mam do niej wszystkie prawa... Również nie pokazuje się ona w "menu (strzałka po prawej na górze fb)".

Nie byłoby nic w tym złego gdy 5 min później aplikacja przy próbie autoryzacji widzi stronę i pokazuje się ona we wspomnianym menu

Rozwiązanie bardzo proste... nie wiem dlaczego gdy nazwałem aplikację "Testowa" wszystko działało, natomiast gdy nazwałem ją "Testowa.org" (czyli zawierała kropkę) wszystko się sypało i nie mogłem otrzymać autha... A strona mi dalej znika na FB ale już nie tak często smile.gif

WNIOSEK JEST JEDEN NIE UŻYWAJ KROPKI W NAZWIE APLIKACJI FACEBOOK

pls close