Witam
Jestem twórcą i jedynym właścicielem aplikacji internetowej napisanej z wykorzystaniem PHP, MySQL, JS i oczywiście HTML.
Nie chciałbym aby dało się rozpoznać o jaki projekt chodzi stąd informację w ogłoszeniu nie są ścisłe/szczegółowe.
Aplikacja jest płatna - aktualnie jednorazowo - przy zakupie. Cena zakupu to ok. 300zł. Dotychczas aplikację zakupiło ponad 600 klientów - w około 90% są to firmy.
Użytkowników systemu jak widać jest bardzo wielu, otrzymuję bardzo wiele sugestii co do rozwoju aplikacji.
Sam nie daję rady czasowo z tworzeniem kolejnych aktualizacji (pracuję również jako programista na etacie - 3 dni w tygodniu), a widzę, że jest spore zapotrzebowanie
na nowe funkcjonalności - klienci są gotowi za nie dopłacać.
Aktualnie planuję wypuszczanie średnio co 1 miesiąc płatnych aktualizacji w związku z czym szukam programisty do współpracy.
Nie mam sprecyzowanych warunków współpracy - wszystko jest do ustalenia. Widzę aktualnie 3 możliwości:
- stałe wynagrodzenie w zależności od ustaleń (stawka * wymiar godzin)
- konkretne moduły/zmiany wyceniane przez programistę i na tej podstawie liczone jest wygrodzenie
- inne warunki, dzielenie się zyskami (procentowe), głębsza współpraca przy rozwijaniu projektu
Nie posiadam biura firmy, stąd na ten moment jedynie praca zdalna. Oczywiście przy "głębszej współpracy" jeżeli okaże się ona owocna możemy spokojnie myśleć nad biurem ponieważ
pieniądze generowane przez sprzedaż aplikacji są na zadowalającym poziomie, a jeżeli oszacować zyski z płatnych aktualizacji to spokojnie wystarczy na wynagrodzenia i pokrycie koszta biura.
Wymagania co do programisty:
- bardzo dobra znajomość PHP 5 (OOP)
- bardzo dobra znajomość MySQL
- dobra znajomość HTML, CSS i JavaScript
Jeżeli są osoby chętne do zainwestowania w aplikację, czy to pieniędzy, czy też "zasobów kadrowych" to również proszę o kontakt. Aplikacja jest rozwojowa, gotowa do przetłumaczenia
na języki obce. Dodatkowo duża liczba klientów - już teraz - pozwala na duże zyski. Jestem gotowy do współpracy przy rozwoju tego projektu!
Osoby zainteresowane proszę o kontakt na adres mailowy:
phpwarszawa@onet.pl
Po ustaleniu wstępnych rzeczy konieczne będzie oczywiście spotkanie.
Pozdrawiam