Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [KRAKÓW] zlecenie skrypt php 2h 200zł
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Ninanoki
w pliku txt mam zapisane tytuły artykułów z własnej wikipedii według kolejności:
Wprowadzenie
Artykuł 1
Artykuł 2
Zakończenie
to jest oczywiście przykład bo faktycznie artykułów jest ponad 1000. skrypt powinien za pierwszym razem utworzyć plik html zawierający treść tych artykułów:
link
wystarczy podmieniać tytuły każdego artykułu w linku i dopisywać do końca html.

powstanie więc podręcznik który skopiuję do worda lub adobe indesign, sformatuję, utworzę index i spis treści. ponieważ jeśli za jakiś czas część artykułów w mojej wikipedii zostanie zmieniona przez czytelników np Artykuł 2, po wygenerowaniu od nowa całego dokumentu i zapisaniu do html straciłbym to formatowanie, index itd, dlatego chciałbym aby skrypt (może to być drugi skrypt) utworzy listę artykułów które zostały zmienione później niż data ostatnio wygenerowanego pliku html.(to może być data edycji pliku html), nowo utworzone oraz usunięte. czyli jeśli html zostanie utworzony od nowa po 1 sierpnia i następnego dnia edytuję Artykuł 2, zmienię nazwę Artykuł 1 i usunę Zakończenie to powinien mi się wyświetlić na liście w tabeli:
edytowane:
nazwa artykułu|link

utworzone:
nazwa artykułu|link

usunięte:
nazwa artykułu|link

wtedy skopiuję tylko ten artykuł i podmienię w sformatowanym dokumencie.

istotne jest jeszcze to że każdy artykuł posiada diva z autorem.podczas generowania dokumentu powinien on być wycinany.
na końcu każdego artykułu powinna znajdować się mała ikonka (div) po kliknięciu której czytelnik zostanie przeniesiony do artykułu w dentopedii i będzie mógł go edytować.
mieszkos
jeśli dalej akutalne proszę o kontakt na gg:35138255
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.