Szukam osoby, która napisze dla mnie projekt/stronę internetową z wykorzystaniem lekkich rozwiązań.
Cały portal będzie działał na serwerze dedykowanym więc osoba która się podejmie musi się na tym znać.
Dokładnie chodzi o sam skrypt portalu z typami bukmacherskimi automatycznie wyliczający kursy, zarobek, straty itd.
wymagania:
- świetna znajomość jquery, ajax, javascript tak aby strona działała dynamicznie - tam gdzie jest możliwość musi działać bez przeładowania
- umiejętne pisanie kodu tak aby inny koder się w tym połapał
- kod pisany tak, aby jak najmniej obciążał serwer
- dyspozycyjność i sumienność - jeśli nie masz czasu na ten projekt to się nie zgłaszaj, nie lubię jak ktoś się czegoś podejmuje a potem urywa kontakt
- kontaktować się będziemy poprzez email, gg, telefon - tak aby zawsze można było Cię złapać
- jeśli nawiążemy współpracę to będzie ona trwać nawet kilka lat - w tym czasie będę zlecał tylko Tobie poprawki, dodatki itd oczywiście odpłatnie
co masz wykonać:
- stworzenie lekkiego skryptu cms
- podłączenie go pod szablon, który już mam
- napisanie automatu allegro
- stworzenie panelu administracyjnego z podstawowymi opcjami dodawania typów, wysyłania mailingu itd
- połączenie przelewy24.pl ze skryptem
- resztę szczegółów przedstawiam osobie zainteresowanej
projekt nie będzie duży dlatego za całość mogę zapłacić do 1 000 zł
Podpiszemy umowę o zachowaniu poufności i o dzieło.
proszę o kontakt na gg: 23914619 i o przedstawienie portfolio lub kilka słów o sobie i wykonanych pracach
Pozdrawiam