Witam,
Poszukuję osoby / firmy która będzie zainteresowana stworzeniem dla mnie serwisu sprzedaży publicznych proxy.

Między innymi projekt musi posiadać:
- panel administracyjny do zarządzania serwisem oraz parsowaniem/pobieraniem proxy z róznych adresów, plików itd. które zdefiniuje
- api dostępowe dla dostępne dla każdego konta w serwisie służące do zdalnego pobierania zakupionych proxy
- integracja z systemami płatności: CashBill (dostarczę dokumentację sms oraz przelewów) i PayPal
- możliwość grupowania proxy po różnych parametrach
- tworzenie pakietów sprzedażowych z automatyczną aktualizacją zmian na podstronie zakupu wraz z możliwością tworzenia pakietów rabatowych w zależności od zakupionego pakietu
- skrypt cron lub aplikacja która cały czas będzie pobierać proxy z adresów, sprawdzać je i wymieniać co x minut niedziałające proxy
- podstrona statystyk dotycząca proxy w systemie
- szablon graficzny który nie odstraszy potencjalnych klientów smile.gif

Czego wymagam:
- bezpiecznego i stabilnego kodu który nie będzie obciążał serwera bez potrzeby i nie spowoduje włamania
- terminowego wykonania projektu - poślizg kilkudniowy nie będzie problemem ale liczony w miesiącach mnie nie interesuje ponieważ jest to niewielki projekt
- reakcji w razie znalezienia błędu przeze mnie lub klienta

Co oferuję:
- umowę o dzieło / zlecenie
- wypłatę na czas
- bezproblemowy kontakt
- wyrozumiałość w razie nieoczekiwanych sytuacji
- możliwość współpracy na dłuższy okres czasu przy innych projektach

Proszę o poważne podejście do zlecenia. Jeżeli jesteś początkującym programistą to w tym miejscu możesz skończyć czytanie ogłoszenia smile.gif
Jeżeli nie to proszę o przesłanie prywatnej wiadomości z informacjami:
- przybliżona cena wykonania serwisu
- przybliżony czas wykonania serwisu
- w jakich językach programujesz
- link do porfolio / ostatnio wykonanych serwisów

EDIT:
Oczywiście istnieje możliwość kontaktu poprzez email na adres biuro[każdy zgadnie co]nexuswebmedia.pl po uprzedniej wiadomości na PW z adresem email z jakiego otrzymam wiadomość z ofertą abym miał pewność że wiadomość została wysłana od danego użytkownika forum.

EDIT2: W przypadku braku zainteresowania w ciągu kilku dni wystawie zlecenie na zlecenie.przez.net.

Pozdrawiam