Obecna wersja korzysta z MySQLa... to jest jak na razie jedyna opcja... planuję wydzielenie obsługi bazy danych i napisanie sterowników do wielu baz danych (równieź tekstowych)
P.S. Błąd poprawiony...
UpDated:
Dodając kolejne bajery do kodu znalazłem przyczynę nieco ukrytego błędu. W przypadku zapisywania informacji do bazy nie zapisuje ustawień (jeszcze nie dostępnych do edycji dla użytkownika) i powoduje, że skrypt się dławi...
Problem jest już naprawiony na DEV...
Nowa wersja DEV (1.0RC2) trafi na signer.idn.net.pl jak tylko skończę pisać panel zmiany ustawień...
Zmiany:
Możliwość zmiany jezyka interfejsu i jego wyglądu (system szablonów)...
Dodatkowo w panelu ustawień będzie można wybrać czcionkę jakiej skrypt ma użyć do wygenerowania informacji, ale jak narazie kAzu^ nie ma czasu na napisanie obsługi TTFów, więc można tylko zobaczyć, że taka funkcja będzie...
Będę potrzebował pomocy ludzi znających języki obce... Z tłumaczeniem polski->angielski bym sobie poradził, ale mam i tak sporo pracy, więc zgłaszam się do zainteresowanych... tłumaczymy na dowolny język inny niż poslki

Pliczek do przetłumaczenia prześle zainteresowanym na e-mail...
Kolejny updacik...
http://idn.net.pl/pub/idnsigner-1.0rc2-dev.png - to jest najnowsza wersja (możliwość wyboru języka i szablonu strony)... Jak dobrze pójdzie (mam wenę), to za niedługo będzie kolejna funkcjonalność... wstawianie statusów opisowych z GG...