Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Coś tam płace za moderowanie.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
VeParadox
Posiadam małe, świeże forum, potrzebny mi moderator.

Wymagania:
1 Aktywność na forum w postaci nie tylko moderowania ale i pobudzania forum poprzez pisanie nowych tematów, aktywnie i na temat.
2 Uczestniczyć w rozwoju forum, wychodzić z własną inicjatywą.
3 Wiedza z zakresu tematyki forum. (meritum)

Gaża:
30pln plus premia uznaniowa 20pln, oczywiście płatne przelewem raz w mieś. Premia jest zależna od mojej oceny moderatora. Nie zawsze bywam miły, ale gwarantuje uczciwość w kwestii finansowej.

Forum jest malutkie więc i kokosów nie daje. Zapraszam zainteresowanych.

Adres forum: http://pomyslnastrone.pl/
Spawnm
Ale 30zł/h czy 30zł miesięcznie? ;]
toffiak
Raczej na dzień, chociaż tytuł posta pozostawia wiele do myślenia.
VeParadox
Cytat(toffiak @ 31.12.2012, 19:38:45 ) *
Raczej na dzień, chociaż tytuł posta pozostawia wiele do myślenia.

Po prostu napisałem coś tam bo wiem że to są groszowe sprawy, niemniej jednak nie stać mnie na płacenie więcej niż 50 pln mieś. ( tak dla ścisłości) Cały czas aktualne :]
everth
Widać że poziom gumtree staje się powoli złotym standardem wśród ogłoszeń drobnych. No, no, trzeba równać do najlepszych - tak trzymać w nowym roku!
jamSoft
to mi już teraz słowo Gaża będzie się kojarzyć nie tylko z wysokim wynagrodzeniem

Lkingsmiley.png
CuteOne
Tak dla ścisłości - kupno zwykłego, tematycznego artykułu kosztuje 100-300 zł a ty chcesz za miesiąc czyjejś pracy płacić 30 złquestionmark.gif?
kayman
do autora postu -> siadaj sam do moderowania -> stary zostanie ci AŻ 30-50 złotych miesięcznie w kieszeni!!!! smile.gif
VeParadox
Tak tak panowie, dziękuje za te złote przemyślenia. Nabór zakończony, proszę o zamknięcie tematu.
phpion
Zamykam zgodnie z życzeniem autora.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.