Kabraxis
8.05.2013, 19:45:12
Witam,
Od 2004 roku zajmuję się tematem e-commerce i sklepów internetowych. W chwili obecnej jestem współwłaścicielem i członkiem zarządu spółki z o. o., która posiada najczęściej wybierany w Polsce sklep w swoim asortymencie. Posiadam bardzo duże doświadczenie i know-how z dziedziny e-commerce.
Rok temu założyłem drugą działalność i jestem w trakcie tworzenia kompleksowego oprogramowania dla e-commerce, dedykowanego głównie sklepom internetowym o zasięgu światowym. Wierzę, że projekt ten osiągnie bardzo duży sukces, ponieważ planuje go od lat i jest to moja pasja. Wierzę, że moja wizja i doświadczenie pozwoli znacząco odmienić rynek oprogramowania dla e-commerce wnosząc nową jakość.
Oferuję przeszkolenie osoby, która będzie chciała wziąć udział w tworzeniu ze mną projektu z zakresu starannie wyselekcjonowanych przeze mnie technologii. Poświęciłem na to bardzo dużo swojego czasu i wierzę, że technologie i metodyka tworzenia oprogramowania, którą stosuje jest możliwie najlepsza z obecnych na rynku. Wszystkie te technologie są używane przeze mnie przy wspomnianym projekcie. Pokażę Ci czego warto używać i nauczę jak.
Niestety w chwili obecnej nie posiadam pieniędzy, które mógłbym przeznaczyć na pensje dla programisty. Dlatego na początku oferuję wiedzę. Nie nauczysz się tego na studiach i nikt się tym z Tobą za darmo nie podzieli. Za taką wiedzę musiałbyś dużo zapłacić. W zamian oczekuje współpracy przy projekcie i oferuje rosnącą pensję i karierę wraz z rozwojem projektu.
Szukam tylko i wyłącznie osoby, które naprawdę chciałaby się rozwinąć w zakresie programowania i pracować ze mną przy projekcie. Musisz mieć świadomość, że na początku nie dostaniesz ode mnie pieniędzy, a wiedzę, której nie da się wycenić. Jednak wraz z rozwojem projektu co według mnie będzie szybko następować, będę wstanie wynagradzać Cie za Twoją pracę coraz lepiej i lepiej. A może jesteś doświadczonym programistą, który chciałby zainwestować w współpracę ze mną?
Napisz do mnie na pw. Zostaw do siebie kontakt. Skontaktuje się z Tobą. Opowiem i pokaże Ci więcej. Warunkiem koniecznym jest to, że musisz być z Poznania.
Pozdrawiam,
Kabraxis
Cytat(Kabraxis @ 8.05.2013, 20:45:12 )

Niestety w chwili obecnej nie posiadam pieniędzy, które mógłbym przeznaczyć na pensje dla programisty. Dlatego na początku oferuję wiedzę. Nie nauczysz się tego na studiach i nikt się tym z Tobą za darmo nie podzieli. Za taką wiedzę musiałbyś dużo zapłacić. W zamian oczekuje współpracy przy projekcie i oferuje rosnącą pensję i karierę wraz z rozwojem projektu.
Z każdym miesiącem pensja zostanie podwojona...?

chwila, toć to ciągle 0...

Przepraszam za OT, ale to powinno mieć tag
[wolontariat]
Dzień dobry!
Dobrze by było napisać na czym ma dokładnie polegać to "szkolenie" (ze szczegółami) oraz jakie posiadasz doświadczenie (portfolio albo przykłady projektów), żeby zachęcić rozwijające się osoby do współpracy. O doświadczonym programiście proszę zapomnieć od razu.
Pozdrawiam.
PrinceOfPersia
8.05.2013, 20:20:37
Cytat
. W chwili obecnej jestem współwłaścicielem i członkiem zarządu spółki z o. o., która posiada najczęściej wybierany w Polsce sklep w swoim asortymencie.
(...) Niestety w chwili obecnej nie posiadam pieniędzy, które mógłbym przeznaczyć na pensje dla programisty. Dlatego na początku oferuję wiedzę
współwłaściciel i członek zarządki spółki, która posiada najczęściej wybierany w PL sklep nie posiada pieniędzy na pensję programisty
Cytat
W chwili obecnej jestem współwłaścicielem i członkiem zarządu spółki z o. o., która posiada najczęściej wybierany w Polsce sklep w swoim asortymencie.
I nie masz pieniędzy na programistę? Co Ty za bajki wymyślasz człowieku?
The Social Network leci na Polsacie :- )
Za dużo "wierze" w twoich tekstach i powiem ci że ja nie wierz, a jestem pewien że to dyrdymały co piszesz lub mnie popraw jak sie myle tylko nie bełkotem, a "nakladem na kompaktach".
Zresztą jak ty chcesz cokolwiek zaawansowanego , większego stworzyć z jakimś lamusem którego będziesz dopiero uczył.
Jak ci się to uda to ja jestem Dżingischan sprzedawca dywanów, student architektury z bangladeszu, liliput przebrany za górala udający chłopczyka.
Mackos
9.05.2013, 01:08:50
Ale wy jesteście kurcze hejterzy!
Nie rozumiecie prostej zależności:
Za tą wiedzę gdzie indziej moglibyście sporo zapłacić, a tylko tu dowiecie się jak być prezesem spółki z o. o. i nic nie zarabiać

P.S. Mnie to się wydaje że on jest jego bratem... jeśli nic nie pomyliłem...
@
Kabraxis - ogłoszenie byłoby dobre, gdyby nie sprzeczna treść. Prezes spółki z.o.o która jest liderem w branży sprzedającej skrypt sklepu wiedziałby jak napisać poprawnie takie ogłoszenie, nawet gdyby to miało być na zasadzie wspomnianego wolontariatu.
Teraz to wygląda na pracę domową ze szkoły podstawowej.
Jak na kogoś kto grzeje stołek w dwóch spółkach, nie podałeś żadnych informacji, ani też nie zaprezentowałeś próbki swojej wiedzy.
Polska... tu wszyscy są liderem w branży.
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=146013
Tuminure
9.05.2013, 08:13:21
Jestem zainteresowany ogłoszeniem, ciekawi mnie jednak o jakie technologie chodzi w zdaniu:
Cytat
wierzę, że technologie i metodyka tworzenia oprogramowania, którą stosuje jest możliwie najlepsza z obecnych na rynku
teutates
9.05.2013, 09:23:29
Php+mysql?:-)
A tak na serio to chyba wole ogloszenia gdzie dzieli sie zyski z nibylandii.. A tu inwestujesz czas zeby zostac moze kiedys pracownikiem:-) Jak ktos na serio mysli zeby odpowiedziec to proponuje raczej isc na staz w normalnej firmie.
Ofickalnie widzielismy juz chyba wszystko:-)
Mackos
10.05.2013, 01:24:42
Cytat(teutates @ 9.05.2013, 10:23:29 )

Ofickalnie widzielismy juz chyba wszystko:-)
Oj nie.. internet nas zaskoczy jeszcze nie raz