Każdy z Was może tworzyć ten wortal, każdy z Was może zmieniać ten wortal ... Wystarczy naprawdę niewiele ... Nie bądź bierny ! Czy tak wyobrażałeś sobie Twój ulubiony wortal o php? Masz ciekawy pomysł, sugestię, uwagę, a może czegoś Ci brakuje w serwisie php.pl? Co chciałbyś zmienić? Wyraź swoją opinię!!
kubatron
8.10.2004, 13:23:05
Ja bym dużo zmienił ale to odemnie nie zależy, np. spróbował zintegrować forum z php.pl i wiele innych spraw np. graficzna, strona i forum są takie troche za ciemne to moje zdanie...
tiraeth
8.10.2004, 16:17:35
Moim zdaniem obecny design php.pl to kaszana... bez obrazy oczywiście, ale niestety taka jest prawda. Uważam, że design powinien być typowo portalowy bo obecny wygląda jak vortal....
Co do forum.... proponuję skorelować je ze stroną, po uprzednim wykonaniu nowej szaty graficznej dla php.pl
Administratorzy: proponuję kolejny konkurs na design php, gdzie w regulaminie powinnobyć napisane, że design ma być portalowy!
Nowy design jest juz od dluzszego czasu gotowy i czeka na wdrozenie wraz z nowa wersja php.pl vol. 2 - bedzie typowo wortalowy i napewno struktura serwisu bedzie pod nim przejzysta i funkcjonalna.
kszychu
8.10.2004, 18:22:05
Cytat(Tiraeth @ 2004-10-08 16:17:35)
Uważam, że design powinien być typowo portalowy bo obecny wygląda jak vortal....
To pewnie dlatego, że php.pl jest wortalem
kubatron
8.10.2004, 22:05:42
Seth: czy dało by rady podglądnąć nowy design na php.pl ?

podałbyś linka
Nie. Jezeli bym podal to nie bylo by niespdozianki
kubatron
8.10.2004, 22:22:45
A data jest wyznaczona na start nowego php.pl?
Forum też zmieni kolorystyke?
Bo szczerze bez obrazy jest takie przyciemnione i dziwne

ale lubie je
Puciek
8.10.2004, 22:28:20
Tak mowiac szczerze to te ostatnio dane newsy o ludziach to brzmia jak wezwanie ostatnim tchem o pomoc...
party
8.10.2004, 23:28:18
Cytat(kubatron @ 2004-10-08 23:22:45)
Bo szczerze bez obrazy jest takie przyciemnione i dziwne

ale lubie je

kubatron: jeżeli ty czytasz coś z tła strony to sorry...

ja w tym forum nie widzę nic ciemnego, prócz tła, czcionki i niektórych nagłówków... no i może niektórych użytkowników
Cytat
A data jest wyznaczona na start nowego php.pl?
Forum też zmieni kolorystyke?
Bo szczerze bez obrazy jest takie przyciemnione i dziwne ale lubie je
ad1. Ja juz zapewne znam odpowiedz wiec napisze: Nauczeni doswiadczeniem ze startu php.pl nie bedziemy podawać nawet przyblizonych dat dopuki wszytko nie bedzie gotowe w 100% :-)
ad2. Podobnie jak 1 :-)
Cytat
Tak mowiac szczerze to te ostatnio dane newsy o ludziach to brzmia jak wezwanie ostatnim tchem o pomoc...
Czy wg Ciebie proba poprawienie php.pl wyglada jak zgon ?

Poprostu php.pl sie rozwija i proboje być jak najlepsze.
Puciek
9.10.2004, 21:11:56
Cytat(hwao @ 2004-10-09 09:45:58)
Cytat
Czy wg Ciebie proba poprawienie php.pl wyglada jak zgon ?

Poprostu php.pl sie rozwija i proboje być jak najlepsze.
Wiesz, z autopsji wiem ze tak zwykle wyglada ostatni dech kiedy wszystko umiera. Wtedy albo wychodzi sie do gory albo projekt "zawiesza" (patrz sygnatura)
Luke
10.10.2004, 14:13:08
Kilka słów wyjaśnienia …
Odnoszę wrażenie, że społeczność do której wszyscy należymy „trochę” przysnęła, wpadła w jakiś dziwny stan odrętwienia. Dlaczego? Może dlatego, że łatwiej jest brać niż dawać? Może dlatego, że łatwiej krytykować i oceniać gdy stoi się gdzieś daleko?
Zapytaj samego siebie … Co zrobiłem, by mój ulubiony wortal o php, był jeszcze lepszy?
CHCIAŁBYM UŚWIADOMIĆ WSZYSTKIM, ŻE MAJĄ WPŁYW NA KSZTAŁTOWANIE TEGO WORTALU!
Tutaj każdy może napisać artykuł, publikację, newsa … wystarczy naprawdę nie wiele, dobre chęci i odrobina pracy.
Puciek:
Naprawdę przykro mi, że nieudało Ci się zrealizować swoich planów. „Ostatnie tchnienie”? Czy Ty naprawdę wiesz jak wygląda „ostatnie tchnienie” Czy Ty naprawdę myślisz, że polska społeczność skupiona w o koło php.pl przeżywa właśnie swoje „ostatnie tchnienie”? Zastanów się nad tym …
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.