Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Thot - postęp prac
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Wortal
bela
Czy co jakiś czas mógłby być składany raport dotyczący postępu prac nad Thot'em? A w nim informacje na temat tego co zostało już zaimplementowane.
MoD
Mnie również by ciekawiło, jak idą pracę nad tym skryptem. I kiedy będzie on dostępny
NuLL
Tesz sie dopisuje do pytania smile.gif

Pozdrawiam
escaflowne
Co to jest Thot? blink.gif worriedsmiley.gif
bela
a co to jest google ?
http://php.pl/index.php/phppl/spo_eczno/gr...e_projekty/thot
escaflowne
Ups... zaćmienie umysłu... smile.gif
rogrog
Cytat(Art o Thocie)
Teraz jedynie należy śledzić postępy w pracy nad projektem THOT i czekać na jego oficjalną prezentację. Więcej informacji o projekcie można uzyskać na forum.php.pl.

no właśnie :] chcemy śledzic postępy w pracach zgodnie z wezwaniem umieszczonym na końcu artykuły biggrin.gif
MoD
Cytat(Art o Thotcie)
Więcej informacji o projekcie można uzyskać na forum.php.pl

Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Chyba że jest ona na forum dla developerów, gdzie zwykły user dostępu nie ma.
seaquest
Thot jest projektem w trakcie realizacji. Dostęp do wszystkich jego źródeł i dyskusji o nim mają tylko developerzy. Póki co jednak trzeba czekać. php.pl ma w tej chwili inne, ważniejsze sprawy do realizacji.
bela
seaquest: kto tu mówi o publikacji źródeł? poprostu chcemy wiedzieć co się z thotem dzieje
wystarczy co jakis czas krótkie info
Seth
Prace sa czesciowo wstrzymane do czasu otwarcia nowego wortalu.
---
edit:
Hawk i gandal jednak pracuja nad Thotem i z pewnoscia niedlugo beda wyniki ich prac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.