Teraz jedynie należy śledzić postępy w pracy nad projektem THOT i czekać na jego oficjalną prezentację. Więcej informacji o projekcie można uzyskać na forum.php.pl.
no właśnie :] chcemy śledzic postępy w pracach zgodnie z wezwaniem umieszczonym na końcu artykuły
MoD
13.10.2004, 16:25:42
Cytat(Art o Thotcie)
Więcej informacji o projekcie można uzyskać na forum.php.pl
Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Chyba że jest ona na forum dla developerów, gdzie zwykły user dostępu nie ma.
seaquest
14.10.2004, 12:31:02
Thot jest projektem w trakcie realizacji. Dostęp do wszystkich jego źródeł i dyskusji o nim mają tylko developerzy. Póki co jednak trzeba czekać. php.pl ma w tej chwili inne, ważniejsze sprawy do realizacji.
bela
14.10.2004, 16:44:59
seaquest: kto tu mówi o publikacji źródeł? poprostu chcemy wiedzieć co się z thotem dzieje wystarczy co jakis czas krótkie info
Seth
15.10.2004, 10:55:17
Prace sa czesciowo wstrzymane do czasu otwarcia nowego wortalu. --- edit: Hawk i gandal jednak pracuja nad Thotem i z pewnoscia niedlugo beda wyniki ich prac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.