2. Opis usługi: Najważniejsze informacje:
- Modyfikacja WordPress'a na potrzeby mojego projektu.
- Połączenie go z bazą danych MySQL.
- Indywidualne profile użytkowników, w których każdy z nich może wprowadzić swoje dane.
- System poleceń (refferals) między użytkownikami.
- Strona przechwytująca z unikalnym numerem ID dla każdego użytkownika, umożliwiająca rejestrację z polecenia.
- Założenie zabezpieczeń, przed niepożądanymi ruchami niewłaściwych osób.
To są główne założenia projektu, do których potrzebuję SPECJALISTY w PHP i MySQL.
Osoba, która podejmie się współpracy ze mną musi:
- Programować z pasją
- Mieć ciekawe portfolio
- Umieć posługiwać się językiem PHP w sposób produktywny i sprawny.
Projekt nie jest zbyt rozbudowany, zaznaczam, że musi być oparty na WordPress! Dlatego nie ma potrzeby tworzenia autorskiego skryptu.
3. Kontakt: Zgłoszenia proszę przesyłać na maila: info@patrykkostyla.pl. W mailu proszę zawrzeć: Opis swoich umiejętności, staż w PHP, swoje portfolio wraz ze zdjęciami bądź linkami do swoich prac, proponowaną przez siebie cenę za wykonanie projektu oraz wiek i numer telefonu do kontaktu. Osoba, która przedstawi najkorzystniejszą ofertę współpracy pod względem cenowym i doświadczenia otrzyma ode mnie telefon, aby ustalić szczegóły współpracy. Czas oczekiwania na zgłoszenia jest ustalony przeze mnie, aczkolwiek nie udostępniam go do informacji. Dlatego jeśli jesteś osobą, która może podjąć się wyzwania, bezzwłocznie napisz TERAZ maila!
4. Cena: 100-500 zł - czekam na propozycję.
5. Sposób zapłaty: Przelew bankowy w PLN bądź udziały w projekcie (zaznaczam, że projekt będzie na siebie zarabiał!)