Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Białystok, Warszawa, Łódź, Kraków, Katowice bądź zdalnie] Programista PHP, stała praca
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
polcode
W Polcode tworzymy aplikacje webowe dla klientów z USA, Kanady, Europy Zachodniej. Ofertę kierujemy do osób, które chcą uczestniczyć w ciekawych, róznorodnych projektach, na co dzień realizować własne pomysły oraz rozwijać swoje pasje i umiejętności w gronie utalentowanych programistów PHP i RoR w jednej z 5 lakalizacji lub zdalnie. [php][/php]

Czym będziesz zajmować się pracując u nas?

-Tworzeniem i modyfikowaniem aplikacji z zastosowaniem bogatej palety technologii i technik(m.in. Magento, Kohana, Zend Framework oraz WordPress)
-Współpracą z klientami zagranicznymi
-Podnoszeniem jakości technologii w firmie
-Tworzeniem i rozwijaniem wewnętrznych systemów
-Wyceną czasową nowych projektów

Co uzyskujesz dołączając do nas?

-Bogaty zakres stosowanych technologii
-Pracę w ciekawych projektach dla zagranicznych klientów
-Możliwość współpracy z doświadczonymi programistami PHP i RoR
-Udział w szkoleniach i konferencjach, podnoszenie kwalifikacji, rozwój zawodowy
-Stabilność zatrudnienia i ciągłość zleceń
-Atrakcyjne, terminowe wynagrodzenie
-Możliwość zarządzania własnym czasem pracy, pozwalającą na inne aktywności
-Jasno określone warunki zatrudnienia, preferowaną przez Ciebie formę współpracy
-Możliwość pracy zdalnej lub w jednym z naszych biur w centrum Warszawy, Krakowa, Katowic, Łodzi lub Białegostoku

Czego oczekujemy?

-Minimum rocznego doświadczenia przy komercyjnych projektach PHP5, z wykorzystaniem frameworków MVC
-Znajomości SQL
-Swobodnego poruszania się w środowisku Linux/Apache/PHP/MYSQL
-Swobodnego posługiwania się językiem angielskim
-Znajomości co najmniej jednego systemu kontroli wersji (Subversion/Git)

Dane firmy:
Polcode Sp. z o.o.
ul. Hoża 13, 00-528 Warszawa
http://www.polcode.com/
tel.: +48 22 825 50 47
NIP PL 701-021-72-88
jamSoft
dostałem zadanie rekrutacyjne jak określili na 1h. z uwagi na to, że wykonywałem je zdalnie to nawet 120minut.

"ręce palą mi się do pracy" (pamiętam ten komentarz z innej firmy od szefa, inni programiści też mieli takie zdanie), sam też tego jestem pewien - że tempo mam szybkie. nie wyrobiłem się nawet w tych 120 minutach.

po tej rekrutacji, mimo, że pytałem i wszystko wyglądało na ok do końca nie dowiedziałem się o co im chodzi

odradzam tą firmę.
buliq
Test rozwiązałem bez problemu w zadanym czasie (jakie miałeś pytanie), nie wyszło z innych powodów
wNogachSpisz
Duże brawa za nazwę firmy, można robić na prawde dobry biznes, szczerze.
polcode
Cytat(jamSoft @ 30.10.2013, 13:14:36 ) *
dostałem zadanie rekrutacyjne jak określili na 1h. z uwagi na to, że wykonywałem je zdalnie to nawet 120minut.

"ręce palą mi się do pracy" (pamiętam ten komentarz z innej firmy od szefa, inni programiści też mieli takie zdanie), sam też tego jestem pewien - że tempo mam szybkie. nie wyrobiłem się nawet w tych 120 minutach.

po tej rekrutacji, mimo, że pytałem i wszystko wyglądało na ok do końca nie dowiedziałem się o co im chodzi

odradzam tą firmę.

Witam,

z miłą chęcią odpowiem na szczegółowe pytania, dotyczące rekrutacji, proszę o kontakt: anna.jalosinska@polcode.com. Zawsze staramy się odpowiadać wyczerpująco na pytania kandydatów.

Pozdrawiam,

Anna Jałosińska
jamSoft
Cytat(buliq @ 30.10.2013, 13:22:11 ) *
Test rozwiązałem bez problemu w zadanym czasie (jakie miałeś pytanie), nie wyszło z innych powodów

dokładnie mówiąc to było zadanie (nie pytanie) o wstępie:

Zadanie polega na napisaniu metody wyświetlającej statystyki wieku i płci pasażerów
samolotów na podstawie danych z bazy danych MySQL, w oparciu o dane wejściowe.
vapvap
Ktoś jeszcze pochwali się jakie zadania dostał? Ten przykład ze statystyką pasażerów własciwie niewiele mówi... w sumie słyszałem, że te zadania co wysyłają ludziom brzmią jak z kolokwium na zaliczenie z uczelni, czy to znaczy, że tworzą je studenci?smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.