Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Integracja z przelewy24.pl
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
godlesowned
Potrzebuje osoby która:
1. Potrafi sprawdzić i odpisać na maila co najmniej 2 razy dziennie. Ostatnio napisało do mnie kilka osób, odpisałem trzem i po krótkiej rozmowie brak odzewu z ich strony. Dlatego chce z osobą zainteresowaną porozmawiać najlepiej na skype.
2. Wszystko ma wyglądać tak:
Posiadam stronkę na której JUŻ JEST panel logowania, po zalogowaniu, ma wyświetlić się opcja kup abonament na 3/7/30 dni (zakup przez przelewy24/dotpay). Po zakupie otrzymuje 3/7/30 dniowy dostęp do pewnych linków które będę musiał zmieniać co godzinę, czasem co dwie. Dlatego będę musiał mieć możliwość ich zmiany.
3. Oferowana przez mnie cena to 100zł.
MAIL: godlewski94@gmail.com
Na prawdę proszę o pisanie osoby które chcą zrobić ten skrypt, a nie co "chcą ale się trochę boją".
PS. Posiadam domenę z bazą danych.
Skrypt jest w trakcie wykonywania tak więc proszę o nie pisanie tymczasowo maili.
Pozdrawiam smile.gif
kayman
fajne ogłoszenie smile.gif

btw. osoby co potrafią nie zrobią tego w godzinę -> a oferowana stawka jest za godzinę max 2 godziny więc nie dziw się że tak to wygląda smile.gif tym co się nie odzywają też się nie dziwię smile.gif

dopisz zero do twojej stawki i będziesz miał zgłoszenia smile.gif
godlesowned
Dla mnie mogą robić i 3 dni aby zrobili, nie jest mi tak śpieszno. Nie chodzi o brak ofert, bo je mam. Ale chodzi o to że jak już są zainteresowani to nagle przestają...
gitbejbe
Cytat
Nie chodzi o brak ofert, bo je mam

I to jest właśnie przykład tego, jak przez ala gimbo-liceo-programistów ludzie wyrobią sobie już niedługo zdanie, ze programowanie to w ogóle powinna być pomoc charytatywna. Ostatnio miałem klientkę - właścicielkę hurtowni z pierdółkami, która sama wyceniła mój czas pracy. Przywitała mnie na dzień dobry z takim grymasem jakbym miał ją zaraz okraść i na wstępie powiedziała, że jeden tu już był i ona na pewno 1500zł za zrobienie sklepu nie da. Tak więc powodzenia z Twoim zleceniem za 100zł ; ) nie zdziw się jak z tych przelewów nie zobaczysz ani złotówki

edit:
zapomniałem zapytać, ta Twoja strona jest autorskim projektem, czy może jakiś CMS'sik ?
ctom
Cytat(gitbejbe @ 14.01.2014, 19:49:56 ) *
nie zdziw się jak z tych przelewów nie zobaczysz ani złotówki

+1

ps. miejmy nadzieję, że autor wątku pochyli się przemyśli powyższe stwierdzenie
godlesowned
Cytat(gitbejbe @ 14.01.2014, 19:49:56 ) *
I to jest właśnie przykład tego, jak przez ala gimbo-liceo-programistów ludzie wyrobią sobie już niedługo zdanie, ze programowanie to w ogóle powinna być pomoc charytatywna. Ostatnio miałem klientkę - właścicielkę hurtowni z pierdółkami, która sama wyceniła mój czas pracy. Przywitała mnie na dzień dobry z takim grymasem jakbym miał ją zaraz okraść i na wstępie powiedziała, że jeden tu już był i ona na pewno 1500zł za zrobienie sklepu nie da. Tak więc powodzenia z Twoim zleceniem za 100zł ; ) nie zdziw się jak z tych przelewów nie zobaczysz ani złotówki

edit:
zapomniałem zapytać, ta Twoja strona jest autorskim projektem, czy może jakiś CMS'sik ?

Rozumiem że możecie mieć do mnie jakieś pretensje czy cokolwiek o to że sam wyceniam to za ile ktoś ma wykonać skrypt, ale po prostu wystawiałem już dwa razy i najwyższa cena jaką mi zaoferowano to 700zł i to jedyna taka wysoka cena, reszta to ceny w przedziale (uwaga na najniższą) ok. 2 oferty za 50zł kilka po 100zł i również kilka po 200-400zł nie potrzebuje na stronie totalnie żadnej grafiki i innych pierdół. Jeżeli ktoś robił takie coś z przelewy24/dotpay to domyślam się że będzie to kwestia praktycznie ctrl+c ctrl+v ze zmianą kilku rzeczy. Z góry przepraszam jeżeli się mylę. Co nieco się znam, myślę że z pomocą forum jak i przelewy24.pl poradził bym sobie z takim skryptem, ale po prostu nie chce mi się i nie mam czasu. Co do tego czy zobaczę te pieniądze z przelewów czy nie to bardzo łatwo sprawdzić, a jeżeli nie to po prostu zawieszę stronkę i zrobię sam, albo wezmę jakąś firmę do tej roboty.
Strona to projekt autorski, jeżeli jest łatwiej to mogę zainstalować jakiś CMS smile.gif
ctom
Cytat(godlesowned @ 14.01.2014, 22:14:01 ) *
Jeżeli ktoś robił takie coś z przelewy24/dotpay to domyślam się że będzie to kwestia praktycznie ctrl+c ctrl+v ze zmianą kilku rzeczy. Z góry przepraszam jeżeli się mylę.

nie mylisz się nic a nic...
z tym, że trzeba wiedzieć co skopiować, gdzie wkleić i co pozmieniać by to działało jak należy i było bezpieczne - i za to Ty jako klient płacisz a nie za ilość uderzeń w klawiaturę
godlesowned
Skrypt jest już wykonywany, jak to wszystko będzie wyglądać napisze po zakończeniu smile.gif
Dzięki za wszystkie rady.
kayman
Cytat(godlesowned @ 14.01.2014, 23:14:30 ) *
Skrypt jest już wykonywany

właśnie widzę biggrin.gif -> http://forum.php.pl/index.php?showtopic=226349&hl=
godlesowned
Aj niestety muszę cię zadziwić, ale skrypt jest wykonywany jednak na DotPay smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.