Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poszukuję]Miejsca na skromny blog
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
cyfilis
Witam. Poszukuję osoby, która zechciałaby udostępnić kawałek miejsca na swoim serwerze. Potrzebuję miejsca praktycznie na sam wordpress, na którym chcę oprzeć mój blog.
Na blogu będę umieszczał moje artykuły na różne tematy, które również (niektóre) będą ukazywały się w lokalnej gazecie. Nie chcę korzystać z generatorów blogów, darmowych, hostingów, ponieważ jedne mają ograniczenia edycji szablonu a drugie masę reklam.

Sam blog nie będzie pobierał dużo danych, więc osoba udostępniająca mi miejsce nie poczuje straty. W przyszłości planuję również dołączenie domeny, ale to wszystko nastąpi stopniowo.

Z góry dziękuje za każdą odpowiedź.

P.S. Jeżeli to zły dział, proszę o przeniesienie tematu. Nie wiedziałem gdzie takowy temat mam zamieścić.
matthew089
mógłbym udostępnić miejsce na serwerze. co dajesz od siebie?
cyfilis
Ze swojej strony mogę jedynie zapewnić, że blog będzie aktywny. Jedynie w okresie wakacyjnym artykuły będą pojawiać się rzadziej ze względu na wzmożoną pracę.
Mam kilka pomysłów, więc może w przyszłości zamieszczenie jakiejś reklamy przyniosłoby jakies zyski dla Pana. Zaczynając wolałbym uniknąć reklam i tym podobnych rzeczy.

Obecnie oczekuję na odpowiedź jednego z użytkowników forum. Jestem mile zaskoczony, że ktoś chce mi pomóc.
Dla zainteresowanych. Potrzebuję minimum 50mb (Jednak 100mb byłoby całkowicie zadowalające) wolnej przestrzeni na serwerze.
matthew089
rozumiem, że dostęp do serwera FTP i bazy MySQL przez PHPMyAdmin też jest wymagany? Jaką treść (m.in. artykuły) będziesz publikował na blogu? Czego dot. blog? Odpowiedz w temacie i napisz na maila: matthew089@o2.pl
cyfilis
Witam. Tak naprawdę to dostęp do FTP i MySQL nie jest ważny. Brak dostępu wiązać się będzie jednak z koniecznością (na początku) aktualizowania plików stylu, ponieważ znając moje umiejętności będzie to bardzo powolny i długotrwały proces. Tematyka blogu nie będzie ukierunkowana jedynie na jeden temat. Poruszał będę wszelkie wątki, które dotyczą wpływu internetu, technologii na społeczeństwo. Tak jak już wspominałem część artykułów będzie również pojawiać się w gazecie akademickiej, więc treść zależna będzie od zapotrzebowania we wspomnianym piśmie.

Pozdrawiam.

//EDIT

Temat może zostać zamknięty. Wielkie dzięki za chęć udzielenia mi pomocy.
Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.