Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: To co z tym jądrem
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Neotion
Chciałbym żevbyście podali przykłady skryptów składających się na jądro i zagadnień nad którymi jądro musiałoby się trudzić. I prosiłbym o szeroki komentarz bo ja nawet nie wiem dokładnie czym jest instancja smile.gif
Vengeance
badz tak laskaw i przeczytaj wszystkie watki w tej tematyce na 'php pro' a napewno sie dowiesz!
DeyV
przeniesione z pro
hwao
http://amnesty.scene.pl/~szacool/hwao/php/...core.class.phps
moze nie jest najnowsze itp itp ale dziala ;-)

mam jeszcze 1 pod php5 cio sie pisze
hawk
Lol.

Dzisiaj wszyscy muszą mieć chociaż jedno jądro. Takie czasy.

Jak tak dalej pójdzie to zacznę agitować na rzecz systemów bezjądrowych. To jest naprawdę jakiś lokalny folklor php. Weźmy na przykład Javę. Taki dziwny, niedorobiony widać system, w którym nie ma tajemniczego jądra. Są servlety. Jest EJB container. Serwer JSP. Frameworki MVC. Frameworki nie-MVC. Itd. Itd. A w php, nie wiadomo dlaczego, zamiast tego musi być Jądro ™. Wszyscy potrzebują jądra, tylko potem są pytania, co to ich nieszczęsne jądro ma w ogóle robić. Świat stoi na głowie.

Dobra, kończę już zrzędzenie OT i idę zrobić coś konstruktywnego tongue.gif.
rogrog
moja rada dla ludzi którzy nie wiedzą czym ma się zajmować jądro, co ma się w nim znajdować i co to jest instancja:

jeśli nie wiecie do czego to służy, widocznie nie jest wam to potrzebne
Seth
Na forum przewijalo sie to juz wiele razy. Blokuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.