Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poszukiwani] Szukam programistów/koderów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Matius90
Witam, szukam młodych i ambitnych programistów bądź koderów HTML, CSS, JS, PHP.
Jeśli jesteś początkującym - zwiększysz swoje umiejętności.
Jeśli masz już jakieś doświadczenie - zdobędziesz nowe umiejętności.
Jeśli jesteś profesjonalistą z 5-letnim doświadczeniem znającym doskonale wszystkie frameworki świata - ta oferta nie jest dla ciebie smile.gif
Szukam osób pragnących poszerzyć swoje umiejętności. Oferuję świetne perspektywy rozwoju a sama praca nie będzie wolontariatem.
Młody zespół - Wiele zleceń - Praca zdalna
Kontakt: matius111111@gmail.com
Preferowane miejsce zamieszkania: Trójmiasto
W pierwszym mailu poprosiłbym o krótką informację o tobie: imię, nazwisko, ukończone/trwające szkoły, zainteresowania, wiek, (zalecane skany świadectw z ostatnich 3 lat nauki).
Pozdrawiam serdecznie, Mateusz Krauze
fizzlebubble
"(zalecane skany świadectw z ostatnich 3 lat nauki)."
jebuem, wstać nie mogę.
pyro
Wartość merytoryczną pozostawiam bez komentarza, bo moja reakcja była podobna do @fizzlebubble'a, ale mógłbyś chociaż dołączyć informację do jakiej firmy właściwie ktoś ma aplikować i jakie zlecenia.
Turson
Cytat(fizzlebubble @ 21.03.2014, 10:33:40 ) *
"(zalecane skany świadectw z ostatnich 3 lat nauki)."
jebuem, wstać nie mogę.

Może dostanie się stypendium za średnią >4.5 smile.gif
fizzlebubble
W takich chwilach zdaję sobie sprawę jak stary już jestem. Wynagrodzenie płacisz w przedmiotach w jakimś MMO czy cukierkach? :-)
pyro
Wiedziałem, że skądś kojarzę ten nick biggrin.gif

Cytat(Matius90)
[Szukam zleceń] Programista/webmaster, HTML, CSS, JS, PHP, MySQL, jQuery, Curl, Boty etc.

Cytat(Matius90)
Jestem młodym programistą PHP

Cytat(Matius90)
dopisz, że znalazłeś moje ogłoszenie na Forum.php.pl a następnie napisz co jest do roboty, ewentualnie stawkę jaką mi oferujesz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.