Czymś rewolucyjnym? Jak na mnie zbyt to pachnie asp.net - a z moich doświadczeń nic dobrego z tego nie wynika... Naprawdę nie widzę żadnych dobrych stron programowania w którym mieszamy logikę prezentacyjną razem z logiką aplikacji. Jak na mnie jest to tylko i wyłącznie nielogiczne i bardzo nieintuicyjne - takie podejście może chyba tylko prowadzić do dużego zamieszania.
hwao
18.11.2004, 21:01:25
@fryk: A Ty ile interesujesz sie php bo wyglada to tak jakbys od wczotaj zaczol
A cenzury nie mamy, bo komuny juz nie ma ;-) (usuwamy tylko to co lamie reg. forum i prawo polskie)
co do Prado to troche kodu moze dobrze przemysalny (wygral konkurs zend) ale pozatym nic wielkiego
hawk
18.11.2004, 22:25:31
Ja sobie nawet prado obejrzałem i ładnie wygląda. A czy jest dobry to trudno mi powiedzieć. Zależy od tego czy ktoś lubi .net (w dużym uproszczeniu).
Ale wątek jest bez sensu. Jaka cenzura? Fryk, jak zapraszasz do dyskusji to może ją łaskawie zacznij. Zakładasz już drugi wątek o prado, to może napiszesz coś rewolucyjnego od siebie? Ja bym się naprawdę chętnie dowiedział, bo gość na pewno ma talent i zna się na rzeczy. Czy tylko robisz reklamę?
prado zagraża php.pl
Seth
18.11.2004, 22:47:55
Cytat(fryk @ 2004-11-18 20:10:39)
Już raz o nim pisałem ale wątek zniknął! Czyżby na forum.php.pl była jakaś CENZURA??
To by potwierdzało, że PRADO jest na prawdę czymś rewolucyjnym wręcz zagrażającym.
Raczej, ze nie przeczytales regulaminu ! ZERO REKLAMY NA FORUM.
Blokuje. Pozniej usune.
Jezeli chcesz uzyskac ocene tego skryptu to zapraszam na forum Oceny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.