Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukujemy programistów.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
nataliahalter
Firma zleci modernizację strony internetowej, praca zdalna, dyspozycyjność mile widziana. Aplikacje należy przesłać na adres: natalia.halter@gmail.com do dnia 10.09.2014 r.
Pyton_000
Kto, co, za ile, na kiedy?
pedro84
Cytat(nataliahalter @ 5.09.2014, 12:03:39 ) *
Firma zleci modernizację strony internetowej, praca zdalna, dyspozycyjność mile widziana. Aplikację należy przesłać na adres: nnnataliaaa123@gmail.com do dnia 10.09.2014 r.

A można prosić o napisanie ogłoszenia jak należy, a nie jakieś gimbo-posty? No proszę Cię... Jeszcze ten email... nnnataliaaa123 biggrin.gif
nataliahalter
Cytat(pedro84 @ 5.09.2014, 12:47:50 ) *
A można prosić o napisanie ogłoszenia jak należy, a nie jakieś gimbo-posty? No proszę Cię... Jeszcze ten email... nnnataliaaa123 biggrin.gif

Jeżeli nie rozumiesz treści przekazanej informacji, to nie ma sensu dalej wchodzić w tą konwersację. To nie jest "gimbo-post" tylko oferta współpracy. Jeżeli ktoś będzie chętny, to wyślę aplikację na podany wg Ciebie śmieszny adres i uzyska więcej informacji.
Pozdrawiam Natalia
pedro84
Cytat(nataliahalter @ 5.09.2014, 13:47:31 ) *
Jeżeli nie rozumiesz treści przekazanej informacji, to nie ma sensu dalej wchodzić w tą konwersację. To nie jest "gimbo-post" tylko oferta współpracy. Jeżeli ktoś będzie chętny, to wyślę aplikację na podany wg Ciebie śmieszny adres i uzyska więcej informacji.
Pozdrawiam Natalia

Natalia, adres jest śmieszny. Naprawdę. I nie pokazuje profesjonalizmu. Żadna sensowna firma się takimi nie posługuje w kontaktach z partnerami. O to mi chodzi. Tak czy siak, dzięki za odpowiedź, stratę czasu wyczuwam wink.gif Pozdrawiam.
adgad
Cytat(nataliahalter @ 5.09.2014, 12:47:31 ) *
Pozdrawiam Natalia

Tylko że to ogłoszenie jest jakby pisane "na kolanie" w 5 sekund. i chyba aplikacje a nie aplikację. Jak rozumiem jeśli ktoś ma dyspozycyjność na poziomie 0% to też może się podjąć zlecenia? Bo dyspozycyjność jest mile widziana... tongue.gif
Konkluzja- takich ogłoszeń jest więcej, niestety;/ Wiadomo co omijać.
nrm
Cytat(nataliahalter @ 5.09.2014, 11:47:31 ) *
To nie jest "gimbo-post" tylko oferta współpracy.

To jest BARDZO gimbopost. thumbsdownsmileyanim.gif Tłumy już pędzą odpowiedzieć wink.gif
mateusz.jarzewski
Ależ jesteście szorstcy smile.gif
Ja takich zleceń nie omijam ale wymagam 100% płatności z góry i stawka jest 50% większa niż przy poważnych ofertach.
Janusz1200
Cytat(nrm @ 5.09.2014, 14:35:47 ) *
To jest BARDZO gimbopost. thumbsdownsmileyanim.gif Tłumy już pędzą odpowiedzieć wink.gif

Piękny awatar. Zero (0) gimbazy.

Cytat(mateusz.jarzewski @ 6.09.2014, 11:33:49 ) *
Ależ jesteście szorstcy smile.gif
Ja takich zleceń nie omijam ale wymagam 100% płatności z góry i stawka jest 50% większa niż przy poważnych ofertach.

No, uczyć mi się od Ciebie, Kolego. Płatność z góry i to jeszcze 1,5 niż, hm, 'poważna oferta', piękne. Dużo takich zleceń zrobiłeś?
mateusz.jarzewski
Cytat(Janusz1200 @ 6.09.2014, 18:52:54 ) *
No, uczyć mi się od Ciebie, Kolego. Płatność z góry i to jeszcze 1,5 niż, hm, 'poważna oferta', piękne. Dużo takich zleceń zrobiłeś?

Pozwalam Ci się ode mnie uczyć.
Tak, dużo... jak dla Ciebie to nawet bardzo dużo.
cenus
Ostrzegam przed użytkownikiem „mjarzewski” mateusz.jarzewski

Podając fałszywe dane oszukał nasza firmę na 1800zł, podejmując się zlecenia i nie kończąc go.
Na koniec był tak bezczelny, że ukradł a następnie wystawił na sprzedaż bez naszej zgody zamówiony projekt. http://www.biznesforum.pl/kopia-systemu-go...w-vt142895.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.